Сьогодні LuckyUkraine – це проект, який надихає на позитивні зміни в житті й мотивує не зупинятися на досягнутому.

Сучасне суспільство неможливо уявити без медіа, що стали невід’ємною частиною життя кожної людини. Сьогодні ми переживаємо досить складний, але цікавий період, коли свідомість людства змінюється. Світ щодня відкриває нам унікальні моменти та можливості для зростання і вдосконалення.

LuckyUkraine – це проект, який надихає на позитивні зміни в житті й мотивує не зупинятися на досягнутому.

Видання стало першим блог-журналом, який об’єднав ініціативних і творчих людей зі всієї України. Команда LuckyUkraine прагне знаходити і відкривати нові сторони нашої Батьківщини – міста, історію, культуру; нових людей – цікавих, неординарних, успішних, чесних; проекти і заходи – соціальні, нестандартні, корисні, душевні.

Журналісти та фоторепортери LuckyUkraine пишуть про все, що турбує і цікавить суспільство: про моду, бізнес, сім’ю, подорожі,  різноманітні культурні та сімейні заходи, про благодійність, про Україну та світ, про звичайних людей, які творять історію нашої держави.

Сьогодні LuckyUkraine провів ребрендинг, тому що це основний інструмент посилення будь-якого бренду на світовому ринку. Сучасний світ виробляє нову парадигму, і проблеми вже не можна вирішити на старому рівні. Мета оновленого видання – висвітлення культурної, соціальної і духовної діяльності суспільства.

Завдяки LuckyUkraine мільйони читачів, глядачів та слухачів оперативно отримують об’єктивну та правдиву інформацію, тому що видання виступає медійним партнером багатьох заходів. 

Кожен 5-й захід в Україні відбувається за підтримки команди. Медіа нараховує близько двох років роботи в медіа-просторі, 20 партнерських ЗМІ, більше 180 успішно реалізованих проектів (від прес-конференцій, бізнес-зустрічей, соціальних та благодійних акцій до конкурсів малюнку, fashion-показів дитячого одягу та вечірніх суконь) на кращих локаціях Києва та України.

Зокрема, серед останніх подій варто виділити встановлення Рекорду України “Вишита краса України” під час святкування Дня Незалежності в Добропарку, Першу літературну премію “Літературний Олімп” на честь ювілею видавничого дому “АДЕФ-Україна”, Церемонію нагородження кращих жінок сезону ТОП-50 Lady Summer-2020, Церемонію нагородження ТОП-100 Видатних чоловіків Київщини-2020, Премію МамаWOW-2020, присвячену Всесвітньому дню дитини,  3-тю церемонію нагородження Lucky Ukraine Media Awards III, Благотворчий концерт з нагоди 8 березня, що транслювався на міжнародних каналах.

У нових умовах взаємодія між публікою і змінюється. Саме тому LuckyUkraine надає послуги, які необхідні для вирішення сучасних задач. 

Команда LuckyUkraine розуміє цінність якісного контенту й потреби цільової аудиторії. Низка послуг, які пропонує LuckyUkraine здатні задовольнити найвибагливіші потреби. Сьогодні медіа надає послуги із організації заходів, прес-конференцій, інтерв’ю, інформаційного та медіа партнерства, підготовки та розповсюдження релізів, розміщення анонсів, рекламних статей та авторських розділів на сайті, PR супроводу, фоторепортажів, фото та відеозйомки різних подій. 

Команда LuckyUkraine постійно вивчає ринок шоу бізнесу та налагоджуємо ефективну комунікацію. Журналісти видання взаємодіють із медійними особистостями, PR-менеджерами, топовими артистами, політиками. 

Засновником видання є Олеся Тарасенко – організатор проектів культурної, соціальної та благодійної направленості. Увійшла у Національний рейтинг «ТОП 100 видатних жінок Київщини» в 2019 та 2020 роках, до Всеукраїнського рейтингу «Успішні жінки України», нагороджена в I та ІІ Національних преміях «Найкраща українка в професії» (маркетолог), в Всеукраїнській премії «МамаWOW”, в премії ТОП 50 «Lady summer 2020”, в премії Celebrity Awards (маркетолог). Нагороджена орденом «За розбудову України».

Олеся Тарасенко: “Я вважаю, що медіа – це віддзеркалення сучасних тенденцій розвитку суспільства. Особливо це проявляється у важливі переломні історичні моменти, як зараз. Тому так важливо поєднувати професіоналізм із креативними моментами та мати здатність до трансформацій.  LuckyUkraine – це не просто блог-журнал, це – стиль життя. Це проект, що надихає на позитивні зміни в житті й мотивує не зупинятися на досягнутому. Журналісти нашого видання прагнуть виділити найсуттєвіше в подіях, виконувати свої завдання якісно і прагнути найвищих результатів”. 

Савенко Ірина, головний редактор журналу, фоторепортер та журналіст, впевнена, що унікальність в усьому – це ключ до успіху і створення якісного контенту. “Важливо вірити в те, що ти робиш. Сьогодні світу потрібні цікаві історії реальних людей. Сучасна аудиторія цінує щирість, відвертість та правдивість. Для людей важливий розвиток і саморозвиток. Ситуація у світі змінила звичні межі нашого життя, відкривши для нас самих себе. Проте без заглиблення у себе, без саморозвитку далі йти успішно досить важко. Отже, без постійного зростання та самовдосконалення людині буде важко адаптуватися до нових умов”.

Сучасна медіасфера стала вести більш жорстку боротьбу за свого глядача. Фактично всі медіа відчули це на собі. Але і сучасну аудиторію можна продовжувати дивувати новими проектами та цікавими ідеями. Команда “LuckyUkraine” віднаходить та відкриває своїй аудиторії Україну цікаву та оновлену. 

LuckyUkraine у свій час став потужним інформаційним джерелом в українському медіа-просторі, під яким об’єдналися більше 20 партнерських ЗМІ.  Найголовнішим досягненням видання можна вважати приємні відгуки аудиторії блог-видання. Якщо видання обирають, то команда рухається у правильному напрямку.  

Команда LuckyUkraine завжди відкрита до цікавих пропозицій та запрошує до співпраці!

Від Савенко Ірина

Савенко Ірина - головний редактор 1-го блог-журналу LuckyUkraine, журналіст, фоторепортер.