Інвестиції – ця тема, як ніколи актуальна сьогодні. Особливо для сучасної молоді. Тому на Першому масштабному живому саміті в Україні на тему інвестування Big Invest Summit 2021, який пройшов 27-28 листопада в Pochayna Event Hall, яблуку не було де впасти. Повна зала молодих, амбітних, розумних людей, які хочуть нових знань у галузі інвестування.

1-й блог-журнал України Lucky Ukraine та Lucky Ukraine PR Agency були інформаційним партнером цієї події. Адже основним завданням Lucky Ukraine є висвітлення заходів масштабного рівня, допомога в організації та створення власних івентів.

Спікери саміту висвітлили важливі теми: “Як сформувати інвестиційний капітал, перестати сумніватися та почати інвестувати”, “Як не втрачати грошей, інвестуючи в Україні”, “Як сформувати збалансований інвестиційний портфель. Типові помилки початківців і як їх уникнути на реальних кейсах”, ” Навіщо бізнесу інвестиції. У яких випадках краще впоратися самому, а коли залучити гроші ззовні”, “Франчайзинг як метод залучення інвестицій”, “Інвестиції в беззаставне кредитування. Перевірка інвестиційних проектів”, “Венчурне інвестування на стадії пре-IPO”, “5 напрямків для інвестицій до 2030 року”, “Ігри розуму інвестицій у глобальні акції” та інші теми.

Усі спікери – професіонали своєї справи. Виступи були цікавими, ємними, інформаційними. Учасники також мали можливість поставити запитання та отримати відповідь.

22 спікери – топові інвестори, економісти та підприємці України розповіли про перевірені та надійні інструменти для інвестицій. Підказали, з чого і як краще зараз починати.

Серед спікерів були Марк Гінсбург, Дмитро Гордон, Ірина Лоренс, Кір Горшков, Владислав Савченко, Мирослава Козачук, Едвард Дубинський, Ерік Найман, Єгор Поліщук, Дмитро Гура, Абдурахман Шайхалов, Віктор Прокопеня, Михайло Кухар, Максим Мележек, Олег Маленков, Арт , Василь Матій, Дмитро Карпиловський.

Big Invest Summit 2021 організований з ініціативи Романа Бабицького – Founder & CEO Babitskyi Investment Management.

«В інвестуванні є 2 головні правила: гроші мають працювати і ніколи не можна давати гроші дурням. За допомогою Big Invest Summit ми розкриємо максимум інформації, яка допоможе убезпечити Вас, бути в курсі економічних подій в Україні та вигідно інвестувати свої гроші» – Роман Бабицький

Babitskyi Investment Company – головний організатор Big Invest Summit.

Метою саміту було висвітлити тему «Як інвестувати від 5000 $ та примножувати капітал від 14% до 30% на рік». Всі виступи тією чи іншою мірою були присвячені розкриттю цієї теми.

Учасники дізналися, що найкраще інвестувати сьогодні в Україні. І чи взагалі будуть живі наші гроші найближчими роками?

Цінна інформація, яку потрібно знати про тенденції інвестування, щоб не прогоріти у 2021 році.

«Очі, що горять, повна включеність у тему, непідробний інтерес до виступу кожного спікера, розумні питання – все це про учасників Big Invest Summit 2021. Концентрація умів у залі неймовірна. Будемо вірити, що грамотних підприємців та інвесторів у нашій країні стане більше, що загалом покращить картину підприємництва. Важливість таких заходів важко переоцінити. Ксенія Тейлор

А 1-й блог-журнал України Lucky Ukraine знайомитиме вас із новими подіями в Україні та світі. Ми завжди там, де цікаво, корисно, захоплююче та пізнавально. Будьте із нами.

1-й блог-журнал України Lucky Ukraine
Засновник видання Олеся Тарасенко
PR Lucky Ukraine PR Agency

Фото Igor Semenyaka

Від Олеся Тарасенко

Олеся Тарасенко - засновниця 1-го блог журналу України LuckyUkraine, голова Клубу успішних жінок - Київ, ведуча на АллатраТВ, організатор проектів культурної, соціальної та благодійної направленості. Увійшла у Національний рейтинг «ТОП 100 видатних жінок Київщини» в 2019 та 2020 роках, до Всеукраїнського рейтингу «Успішні жінки України», нагороджена в I та ІІ Національних преміях «Найкраща українка в професії» (маркетолог), в Всеукраїнській премії «МамаWOW” в 2019 та 2020 роках, в премії ТОП 50 «Lady summer 2020”, в премії Celebrity Awards (маркетолог). Нагороджена орденом «За розбудову України».