За допомогою своєї команди стилістів, їй вдається щоразу вразити глядачів своїми неймовірними вбраннями, але сьогоднішній образ перевершив усі очікування. Ведуча вразила всіх своєю сліпучою золотою мінісукнею з бахромою і довгим шлейфом.

Головна особливість цього вбрання – пікантний виріз, а сяюча бахрома з дорогоцінним камінням додає кокетства та грайливості. Стрункий стан Іванни огортав «золотий» шлейф, що йде з її плечей. Під привабливу сукню ведуча «Танців» вибрала прості босоніжки на шпильці. Серед аксесуарів, які вона вдягла, – величезні сережки-підвіски та кільця з валунами. Завершує цей образ яскравий макіяж – золотисті тіні та розкидані чорні стрілки.

Від Олеся Тарасенко

Олеся Тарасенко - засновниця 1-го блог журналу України LuckyUkraine, голова Клубу успішних жінок - Київ, ведуча на АллатраТВ, організатор проектів культурної, соціальної та благодійної направленості. Увійшла у Національний рейтинг «ТОП 100 видатних жінок Київщини» в 2019 та 2020 роках, до Всеукраїнського рейтингу «Успішні жінки України», нагороджена в I та ІІ Національних преміях «Найкраща українка в професії» (маркетолог), в Всеукраїнській премії «МамаWOW” в 2019 та 2020 роках, в премії ТОП 50 «Lady summer 2020”, в премії Celebrity Awards (маркетолог). Нагороджена орденом «За розбудову України».