12 листопада відбулася грандіозна бізнес-подія осені 2021 року! Велика зустріч Best Version Club
Організатори Дарья Дидковская та Elena Zh

Бажаєте зробити потужний ривок у розвитку свого бізнесу? Дізнайтесь унікальну інформацію про тренди в інвестиціях 2022 на масштабному івенті нашого клубу!

Тема зустрічі: АЛЬТЕРНАТИВНІ ВИДИ ІНВЕСТУВАННЯ: NFT. SPACE. ESPORTS. SPORT. WINE ⚡️

Експерти:
• Рікардо Нуньєс – засновник групи компаній Vinos de La Luz, власник виноробних підприємств в Іспанії, Італії, Аргентині та США доктор Рікардо, справжня легенда на українському винному ринку.
• Олег Пінчук – меценат, скульптор, колекціонер, Народний художник України, міжнародний експерт Shanghai ArtCollection Museum of SRIC.
• Влад Блюмберг – CEO групи компаній «Шато Грона».
Яна Павлова — Заслужений журналіст України, телеведуча, журналіст із досвідом 11 років у спортивній журналістиці, амбасадор футбольного клубу «Лівий берег».
• Іван Данишевський – підприємець, IT-інженер, громадський діяч, CЕО та засновник холдингу ESM.one, автор аналітичного сервісу Esports Charts, голова правління Національної федерації кіберспорту України (UESF).
• Сергій Конюшок – український атлет та телеведучий, президент «Федерації стронгмена України». Заслужений працівник фізичної культури та спорту України (2020).
• Максим Мотін – директор з розвитку ФК РУХ, керівник курсу спортивного менеджменту sportsed.org (http://sportsed.org/).
• Ганна Домнич — ведуча відомої Руханки, яку танцювала вся Україна у «Всеукраїнській школі онлайн» за підтримки Офісу Президента України, учасниця шоу «Танцюють всі 9», увійшла до Топ-10 найкращих учителів України за версією «Global Teacher Prize Ukraine».
• Віталій Лавров – заступник Міністра молоді та спорту України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації.

Чудовий бізнес-вечір: нетворкінг із сильними та успішними особистостями у своїй сфері, обмін думками, кейси, лаунж-атмосфера, приємні сюрпризи та чудова музика.

Фото Евгений Несин

1-й блог-журнал України Lucky Ukraine
Засновник видання Олеся Тарасенко
Lucky Ukraine PR Agency

Від Олеся Тарасенко

Олеся Тарасенко - засновниця 1-го блог журналу України LuckyUkraine, голова Клубу успішних жінок - Київ, ведуча на АллатраТВ, організатор проектів культурної, соціальної та благодійної направленості. Увійшла у Національний рейтинг «ТОП 100 видатних жінок Київщини» в 2019 та 2020 роках, до Всеукраїнського рейтингу «Успішні жінки України», нагороджена в I та ІІ Національних преміях «Найкраща українка в професії» (маркетолог), в Всеукраїнській премії «МамаWOW” в 2019 та 2020 роках, в премії ТОП 50 «Lady summer 2020”, в премії Celebrity Awards (маркетолог). Нагороджена орденом «За розбудову України».