10 листопада 33 MEDIA презентує Міжнародне інформаційне агентство «Укрпрес-інфо» в Koncha Zaspa Park

На базі потужної колаборації медійників запрацювала інформаційна платформа нового покоління, яка якісно відрізняється від сучасних ЗМІ і спрямована на те, аби забезпечити громадськість якісним контентом. Ми об’єднали рекламні та піарагенства, аналітичні центри та найкращих фахівців у сфері телебачення, продакшн, правової підтримки, журналістських розслідувань, політичного лобізму, консалтингу, IT.

Ми представимо нашу команду та партнерів, презентуємо можливості та напрямки міжнародного агентства Укрпрес-інфо, розповімо про масштабні проекти та продемонструємо наше бачення моделі сучасного медіа.

Ведучими презентації стануть актор театру та кіно, телеведучий Андрій Карпов та ведуча, блогер, журналіст Єлизавета Рудика.

На презентації виступить шоу-балет від студії «M.E.L. Dance School», співак, артист, шоумен TANCEVANSKIY, співачка Софія Єгорова, авторка пісень, композитор та зірковий вокальний коуч Маргарита Двойненко, заслужений артист естрадного мистецтва України Анатолій Скоробагатько, а також сюрпризом стане виступ золотого голосу України, поп-оперної діви, народної артистки України Наталії Шелепницької.

В програмі заходу заплановані: представлення команди 33 MEDIA, презентація Міжнародного інформаційного агентства «Укрпрес-інфо», обговорення національних проектів, насичена культурна програма, нетворкінг.

  • продемонструємо можливості інноваційної технології швидкого дублювання відео на різні мови світу від Vidby;
  • презентуємо першу в Україні водневу заправку та авто на водневому двигуні від компанії VODOROD;
  • розкажемо про медійні проекти присвячені підтримці національного виробника, екології, спорту і не тільки;
  • розіргаємо сертифікати на путівку від туристичного оператора All Inclusive Travel, прогулянку на яхті від яхтового холдингу ROYAL RIVER, освітні курси від простіру для вивчення нової професії, зростання в кар’єрі чи розвитку бізнесу Genius Space, СПА процедури від Koncha ZaspaPark, натуральну косметику від EcoSofiSnail;
  • представимо унікальну виставку картин заслуженого художника України Миколи Кукси;
  • дегустація вина від винного бутику та винного концепту Wine Egoist та ігристого від FRIZZANTE, американського віскі-бурбона Maker’s Mark під супровід живої музики;
  • розважимо виступами шоу балету від студії «M.E.L. Dance School» та зірками вечора: TANCEVANSKIY, Софія Єгорова, Маргарита Двойненко, Анатолій Скоробагатько, Наталія Шелепницька;
  • почастуємо французькими равликами від EcoSofiSnail, американськими донатами від Donuts Club, італійським прошутто. Також нас сьогодні пригощають вітчизняні виробники великий м`ясо-переробний комплекс ТОВ “Верест” та Вінковецький сирзавод, а також кава від C&T shop – C&T- комплексно закриваємо всі Ваші кавові питання;
  • незабутнім завершенням вечора стане святковий торт від Міжнародного ресторанного холдингу L’Kafa Group та сюрприз від команди наших фотографів.

Гості: медійні персони, дипломати, політики, представники бізнесу, селебріті, блогери та ЗМІ.

ВСЯ ПРЕЗЕНТАЦІЯ ТРАНСЛЮВАТИМЕТЬСЯ В ПРЯМОМУ ЕФІРІ 33 КАНАЛУ ТА НА ОФІЦІЙНИХ СТОРІНКАХ В СОЦМЕРЕЖАХ
ПОЧАТОК трансляції 10.11.2021р. о 18:00 за посиланням https://youtu.be/GtRF3gkDjuU

Офіційний партнер: юридична компанія GRACERS, яхтовий холдинг ROYAL RIVER
Партнери: компанія Vodorod, туристичний оператор All Inclusive Travel, студія «M.E.L. Dance School», Адвокатське бюро Вікторії Тютюнникової, бренд натуральної косметики EcoSofiSnail, простір для вивчення нової професії, зростання в кар’єрі чи розвитку бізнесу Genius Space, технологія перекладу Vidby, соціальний проєкт з протидії булінгу «My safety friends», надійний партнер з поліграфії та з брендування сувенірної продукції Айтем Арт, великий м`ясо-переробний комплекс ТОВ “Верест”, прямий імпортер і постачальник італійських розливних ігристих і тихих вин в кегах FRIZZANTE, винний бутик та винний концепт Wine Egoist, американський віскі-бурбон Maker’s Mark, Міжнародний ресторанний холдинг L’Kafa Group, найбільше видавництво України Саміт-Книга, Slanovskiy – відомий бренд весільних та вечірніх суконь, Київська яхтова школа ББ Яхтинг, сучасна поліграфія Item Art, Медична лабораторія «Ескулаб», кава від C&T shop – комплексно закриваємо всі Ваші кавові питання, ТОВ “Вінковецький сирзавод”, смаколики від Donuts Club.

Медійні партнери:
TВ: 33 канал, телеканал Перший діловий, інтерактивний музикально-разважальний телеканал InRating, Happy Star, международный проект Созидательное общество, МоDне Життя з ПАРА SOLO, Бренд студія Ірини Климович
Журнали: журнал BUSINESS PANORAMA, журнал CRUSH MAGAZINE, журнал Luxury5stars, журнал TOP.UA, журнал Monet, журнал Podium Real, журнал Glory magazine, міжнародний журнал Topcity, журнал Super Lady, журнал Ukrainian People, журнал Main People, журнал Businki Luxury, Будівельний журнал
Онлайн-видання: 1-й блог-журнал України Lucky Ukraine, Spy Fashions, Studioofmydreams, Star Brothers, DEStudio, Модний онлайн журнал – VTrendi.com.ua, Новини України Tut-Ua.com, ​​ інформаційний портал – журнал “Україна арабською”

Відповідно до вимог «червоної» зони карантину ми можемо дозволити вашу участь лише за наявності у вас одного із дійсних документів нижче: сертифікат, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією дозою чи двома дозами вакцини; негативний результат ПЛР-тесту або експрес-тесту на антиген (зроблений не більш як за 72 години); сертифікат, що підтверджує одужання від COVID-19. Наявність і дійсність цих документів буде перевірятися при вході на локацію. Усі учасники заходу зобов’язуються дотримуватись санітарних правил, пройти температурний скринінг, дотримуватися маскового режиму та правил соціального дистанціювання. У разі порушення цих вимог, учаснику може бути відмовлено у відвідуванні заходу.

Безкоштовне тестування можна зробити від партнера – Медична лабораторія «Ескулаб» – високоточна лабораторна діагностика. Відмінний сервіс, технічні інновації та світові лабораторні стандарти дозволили львівській компанії досягнути рівня найкращих міжнародних лабораторій.

Акредитація для ЗМІ
https://forms.gle/xgXP8dYmzYTJxJi4A

Вхід виключно за запрошенням:
+380979345299 Марцинко Ольга
+380501306344 Тарасенко Олеся

Від Олеся Тарасенко

Олеся Тарасенко - засновниця 1-го блог журналу України LuckyUkraine, голова Клубу успішних жінок - Київ, ведуча на АллатраТВ, організатор проектів культурної, соціальної та благодійної направленості. Увійшла у Національний рейтинг «ТОП 100 видатних жінок Київщини» в 2019 та 2020 роках, до Всеукраїнського рейтингу «Успішні жінки України», нагороджена в I та ІІ Національних преміях «Найкраща українка в професії» (маркетолог), в Всеукраїнській премії «МамаWOW” в 2019 та 2020 роках, в премії ТОП 50 «Lady summer 2020”, в премії Celebrity Awards (маркетолог). Нагороджена орденом «За розбудову України».