Анна Трінчер розповіла про особистий досвід відпочинку в Танзанії: “Було дуже боляче; мені здавалося, що живцем знімають шкіру”

Співачка, актриса та топова блоґерка Анна Трінчер разом із коханим Олександром Волошиним вирушила в екзотичну поїздку до Африки. Про те, до чого потрібно бути готовим, підкорюючи найспекотніший континент, і чим такий нестандартний вибір може порадувати, — далі від першої особи.

Про вибір країни для подорожі

Ми довго вагалися. В нас було достатньо варіантів: Дубаї, Туреччина, Єгипет, Мальдіви… На останніх, до речі, ми зупинилися та навіть оплатили тур за дуже вигідною ціною. Але за п’ять днів до вильоту нам повідомили, що обраний нами готель закривається та більше не приймає нових гостей. Єдиною цікавою для нас альтернативою стала Африка, а саме — Танзанія. Ми були заряджені пригодою: особисто я мріяла туди полетіти і насолодитися місцевим колоритом. Колись я була на Шрі-Ланці й тому уявляла, що отримаю приблизно схожу екзотику. Хотіла помилуватися краєвидом на Кіліманджаро, подивитися на місцевих цікавих тварин, яких немає в нас; вдосталь наїстися тропічних фруктів, куплених на екзотичних місцевих базарах… Загалом, ми просто передчували це все! Я набрала дві валізи речей, аби робити фото на кожному розі: мені здавалося, що більш естетичних локацій я більше ніколи в житті не знайду. (Посміхається.)

Про перше розчарування

Все почалося вже в аеропорту. Він дуже брудний, там багато людей і просто суцільна антисанітарія. Нам видали по невеликій горі документів для заповнення… Які потім ніхто не подивився від слова “зовсім”. Ми все списали на те, що країна загалом небагата… Та й на розкіш ніхто не очікував. Дорогою до готелю ми надивилися на місцевий колорит. Усе насправді виглядає дуже сумно: люди живуть у сараях при дорозі, а центральні вулиці виглядають, ну, зовсім не центрально!

Про очікування та реальність

Нам починають показувати територію… І мене охоплює жах, бо це взагалі не те, на що я очікувала по фото! Площа готелю — дуже бідна та маленька, звідусіль голосно грає музика з плейлистів 2008 року… До заселення ми спробували сховатися десь від неї та поспати на пляжі. До речі, про пляж: берег не чистять від водоростей, і щоб хоча б уявити, що ти навмисне купався (насправді зайшов до пояса у воду), треба було пройти майже кілометр! Номер — узагалі жах: чого коштувала тільки ванна з пліснявою… Ми почали шукати інші варіанти. Всі готелі з найкращими умовами були зайняті… Тож ми п’ять днів прожили якось так. І лише на шостий день, коли ми нарешті переїхали, розпочалася наша африканська казка. Все було дуже круто: найчистіший океан, дивовижні види (до речі, саме там ми відзняли одне особливе лірик-відео), дуже смачна їжа…

Про пригоди

В останній день мене вжалила медуза, за обидві ноги та палець. Усі чотири дні в цьому новому готелі не було жодної! Було дуже боляче; мені здавалося, що живцем знімають шкіру.

Від Олеся Тарасенко

Олеся Тарасенко - засновниця 1-го блог журналу України LuckyUkraine, голова Клубу успішних жінок - Київ, ведуча на АллатраТВ, організатор проектів культурної, соціальної та благодійної направленості. Увійшла у Національний рейтинг «ТОП 100 видатних жінок Київщини» в 2019 та 2020 роках, до Всеукраїнського рейтингу «Успішні жінки України», нагороджена в I та ІІ Національних преміях «Найкраща українка в професії» (маркетолог), в Всеукраїнській премії «МамаWOW” в 2019 та 2020 роках, в премії ТОП 50 «Lady summer 2020”, в премії Celebrity Awards (маркетолог). Нагороджена орденом «За розбудову України».