Молода артистка й авторка пісень Alice Change, яка родом із Донецька, випустила трек з танцювальними ритмами та доповнила його свіжим відео. Кожен, напевно, хоч раз замислювався про смерть. Але мало хто про неї співає, особливо в популярній музиці. У «бжвлн» співачка розповідає про власні суїцидальні думки.

«Буває, здається, що ти тільки всім заважаєш своїм існуванням. В один із таких моментів і народилася ця пісня — вона про відчуття непотрібності, втоми від усього навколо», — ділиться співачка.

«Божевільна» — це слово неодноразово повторюється у треку, і воно ж зашифроване в назві. За словами Еліс, з нього й почалося створення пісні.

«Якщо в тебе ментальні особливості, ти напевно часто чуєш це слово. Я теж. І це боляче», – розповідає Alice Change.

Відеокліп на пісню насичений християнськими алюзіями, а в кінці сюжету відео головна героїня утоплюється.

Alice Change — музикантка, у чиїй творчості підіймаються питання ментальних проблем і складних людських стосунків. У кінці 2020 року в артистки вийшов дебютний альбом NIMIS у двох частинах про розлад особистості.

Від Олеся Тарасенко

Олеся Тарасенко - засновниця 1-го блог журналу України LuckyUkraine, голова Клубу успішних жінок - Київ, ведуча на АллатраТВ, організатор проектів культурної, соціальної та благодійної направленості. Увійшла у Національний рейтинг «ТОП 100 видатних жінок Київщини» в 2019 та 2020 роках, до Всеукраїнського рейтингу «Успішні жінки України», нагороджена в I та ІІ Національних преміях «Найкраща українка в професії» (маркетолог), в Всеукраїнській премії «МамаWOW” в 2019 та 2020 роках, в премії ТОП 50 «Lady summer 2020”, в премії Celebrity Awards (маркетолог). Нагороджена орденом «За розбудову України».