В Охматдиті відбулась міжнародна науково-практична конференція «Охматдитівські читання».
Підіб’ємо підсумки в цифрах👇🔻2 дні — 23 та 24 вересня🔻2658 зареєстрованих учасників🔻10 000 онлайн-глядачів🔻6 секцій🔻2 меморандуми
Ми вдячні послам Узбекистану та Киргизстану за візит на відкриття. Також лікарів прийшов підтримати благодійник та друг Охматдиту — Мішель Терещенко, нащадок засновників лікарні.

В рамках 6 секцій: дитячої хірургії, ортопедії, педіатрії, генетики та орфанних захворювань, радіології та медсестринства колеги-медики з України та закордону змогли обговорити нагальні проблеми та виклики й обмінятися досвідом.
🔗Записи усіх 6 секцій доступні на нашому YouTube ▶️https://bit.ly/3ATAyCN
На конференції приділили особливу увагу медсестрам: для них виділили окрему секцію. А деякі наші медсестри ще й отримали відзнаки та подарунки за плідну роботу від керівництва лікарні та профспілок.
Закріпили успішну кооперацію й документально: НДСЛ Охматдит підписав меморандуми про співпрацю із Запорізьким державним медичним університетом та Національним центром охорони материнства й дитинства при Міністерстві охорони здоров’я та соціального розвитку Киргизької республіки

Від Олеся Тарасенко

Олеся Тарасенко - засновниця 1-го блог журналу України LuckyUkraine, голова Клубу успішних жінок - Київ, ведуча на АллатраТВ, організатор проектів культурної, соціальної та благодійної направленості. Увійшла у Національний рейтинг «ТОП 100 видатних жінок Київщини» в 2019 та 2020 роках, до Всеукраїнського рейтингу «Успішні жінки України», нагороджена в I та ІІ Національних преміях «Найкраща українка в професії» (маркетолог), в Всеукраїнській премії «МамаWOW” в 2019 та 2020 роках, в премії ТОП 50 «Lady summer 2020”, в премії Celebrity Awards (маркетолог). Нагороджена орденом «За розбудову України».