16 вересні на сцені Pepper’s Club веселі бешкетники і романтичні рокери – O.Torvald

Драйвовий рок, гарний настрій, чесні тексти і музика, яка змушує серця битися швидше!
Виступ присвячений 5-річчю альбому «#нашілюдівсюді».

“Цей альбом особливий для нас, і для наших слухачів. За хештегом #нашілюдівсюді тисячі фото українців з різних куточків світу. Це і була наша мета: не дивлячись на те, як далеко ми знаходимося один від одного, відчувати, що ми не самотні, і десь поруч є свої люди “. (С)

На концерті гості змогли почути всі пісні з альбому #нашілюдівсюді, хіти з інших альбомів, а також першу пісню «Нема всередині» з майбутнього альбому.

YULA
1-й блог-журнал України Lucky Ukraine
Засновник видання Олеся Тарасенко
PR Lucky Ukraine PR Agency

Фото Евгений Несин

Від Олеся Тарасенко

Олеся Тарасенко - засновниця 1-го блог журналу України LuckyUkraine, голова Клубу успішних жінок - Київ, ведуча на АллатраТВ, організатор проектів культурної, соціальної та благодійної направленості. Увійшла у Національний рейтинг «ТОП 100 видатних жінок Київщини» в 2019 та 2020 роках, до Всеукраїнського рейтингу «Успішні жінки України», нагороджена в I та ІІ Національних преміях «Найкраща українка в професії» (маркетолог), в Всеукраїнській премії «МамаWOW” в 2019 та 2020 роках, в премії ТОП 50 «Lady summer 2020”, в премії Celebrity Awards (маркетолог). Нагороджена орденом «За розбудову України».