Відомий український режисер театру, кіно і телебачення з 25-річним досвідом, продюсер і сценарист Семен Горов заснував авторський курс акторської майстерності для дітей і дорослих. Горов особисто веде всі заняття у школі, а по закінченню курсу найталановитіші і найбільш старанні учні отримують персональну рекомендацію іменитого режисера, яка допоможе просунутися по кар’єрних сходах і отримати роль мрії.

Відзначимо, минулого сезону Gorov Studio успішно випустила кілька груп і провела ряд індивідуальних курсів, і багато хто із студентів уже успішно знімаються у фільмах, серіалах, рекламі.

Заняття в рамках курсу Gorov Studio будуть починатися з прослуховування і співбесіди, після чого майбутніх акторів розподілять на групи, відповідно до рівня підготовки. У кожній групі буде не більше 4-5 учнів. Адже, за словами Семена Горова, тільки індивідуальний підхід і увага кожному можуть дати результат.

Акторський курс Семена Горова — практичного спрямування і складається з інтерактивних занять. Його творець ставить перед собою мету навчити дітей і дорослих реально необхідним навичкам для участі у зйомках, у тому числі і правилам поведінки на знімальному майданчику. Вже після проходження одного курсу (12 занять) актори-початківці стануть більш впевненими в собі, а кастинги і знімальний процес не будуть їх лякати.

«Заняття акторською майстерністю — це не просто хобі, — розповідає Семен Горов. — Курс складається із десятків завдань, спрямованих на тренування уваги, розвиток фантазії. Є вправи, що навчають роботі в кадрі і на сцені, ритміці. Для дітей курс буде сприяти всебічному розвитку, адже ми будемо працювати над постановкою голосу, пластикою, виховувати впевненість у собі, креативність, комунікабельність. А наприкінці курсу разом запишемо персональну відеовізитку, з якої можна звертатися до кастинг-менеджерів і продюсерів».

По закінченню курсу кожен учень отримає сертифікат Gorov Studio, а найуспішнішим студентам Семен Горов дасть персональні рекомендації.

Від Олеся Тарасенко

Олеся Тарасенко - засновниця 1-го блог журналу України LuckyUkraine, голова Клубу успішних жінок - Київ, ведуча на АллатраТВ, організатор проектів культурної, соціальної та благодійної направленості. Увійшла у Національний рейтинг «ТОП 100 видатних жінок Київщини» в 2019 та 2020 роках, до Всеукраїнського рейтингу «Успішні жінки України», нагороджена в I та ІІ Національних преміях «Найкраща українка в професії» (маркетолог), в Всеукраїнській премії «МамаWOW” в 2019 та 2020 роках, в премії ТОП 50 «Lady summer 2020”, в премії Celebrity Awards (маркетолог). Нагороджена орденом «За розбудову України».