Бій за звання чемпіона світу, 7 рейтингових поєдинків від найкращих бійців із кількох країн та 2 двобої від Army MMA – українських військових.

Столичний “Палац Спорту” готується прийняти чергове шоу від провідного ММА-промоушену України.

У головному протистоянні вечора за вакантний титул у вазі до 70 кг зійдуться латвієць Олександр Чижов, який є одним із найкращих бійців Латвії, проти перспективного українця Віталія Стояна із Одеси. Віталій попереднього разу виходив у октагон на турнірах WWFC ще в 2017 році, а останнім часом виступав у різних міжнародних лігах. Чижов нинішньої весни переміг на турнірі WWFC-18 Олега Хачатурова, і зараз уболівальники вчергове зможуть побачити Олександра, за поєдинками якого завжди спостерігають із величезною цікавістю, а сам Чижов ставить за мету у майбутньому підписати контракт із світовим лідером UFC, та здобувати перемоги там.

Хоча звісно Стоян теж зробить все можливе, щоб втрутитись у плани суперника та залишити пояс в Україні.   

Нагадаємо, що WWFC успішно співпрацює із UFC і найкращі бійці ліги переїжджають до США. Раніше цим шляхом послідували Іон Куцелаба, Роман Долідзе та Сергій Співак.

Окрім поєдинків за титул WWFC представить ще ряд ефектних протистоянь, від топових представників різних країн. 

Зокрема відбудеться продовження гран-прі у ваговій категорії до 57 кг за вакантний титул. Нагадаємо, що на попередньому вечорі єдиноборств перемогу у групі “А” здобув Дмитро Орлов, який тепер чекає на переможця групи “Б”, з яким вони зійдуться на WWFC-21.  

А також вперше у рамках вечору WWFC відбудуться бої військових від Army MMA. Найкращі представники збройних сил України, серед яких, як діючі військові, так і ветерани, продемонструють глядачам усі свої вміння.

Загалом ліга планує ефектно відзначити свій ювілей, і подарувати Києву справжнє свято. До цього турніри WWFC також проходили у Молдові, Франції та Люксембургу. Створена у 2013 році організація досить швидко стала провідною у нашій державі та серйозно заявила про себе на міжнародній арені. Задля розвитку ММА в Україні президент ліги Володимир Тесля також створив Українську федерацію змішаних бойових мистецтв, спортсмени якої у 2019 році виграли Чемпіонат світу в Сингапурі.

Відзначимо також, що ексклюзивним транслятором WWFC є Мегого, а платна трансляція ведеться на 150 країн світу. Велика аудиторія гарантує високу якість поєдинків та небувалий інтерес.

Щоб не пропустити це дійство, купуйте квитки, та на власні очі дивіться бійцівське шоу світового рівня!

Від Олеся Тарасенко

Олеся Тарасенко - засновниця 1-го блог журналу України LuckyUkraine, голова Клубу успішних жінок - Київ, ведуча на АллатраТВ, організатор проектів культурної, соціальної та благодійної направленості. Увійшла у Національний рейтинг «ТОП 100 видатних жінок Київщини» в 2019 та 2020 роках, до Всеукраїнського рейтингу «Успішні жінки України», нагороджена в I та ІІ Національних преміях «Найкраща українка в професії» (маркетолог), в Всеукраїнській премії «МамаWOW” в 2019 та 2020 роках, в премії ТОП 50 «Lady summer 2020”, в премії Celebrity Awards (маркетолог). Нагороджена орденом «За розбудову України».