Цієї суботи о 20:20 відбудеться довгоочікувана прем’єра найзагадковішого шоу країни під назвою Маскарад, в якому зіркові команди змагатимуться за перемогу, а суперзірки спорту, шоу-бізнесу, кіно і телебачення у фантастичних образах продемонструють глядачам різноманітні таланти.

На глядачів чекає яскрава боротьба зіркових команд за перемогу в шоу, а також незабутні виступи улюблених персонажів. Окрім вже знайомих персонажів, у шоу з’являться і нові герої, за образами яких ховаються найпопулярніші та найбільш обговорювані публічні персони. Кожного епізоду п’ять супер-героїв виходитимуть на сцену та демонструватимуть свої таланти – співочий, танцювальний та вражатимуть вміннями у оригінальному жанрі.

Першим на сцену вийде яскравий Папуга з Ріо, який здивував країну своїм образом. Папуга має двометрові крила та більш ніж 2000 пір’їнок, закріплених вручну. Персонаж продемонструє танцювальний талант та змусить зіркові команди рухатись.

Промо-ролик: https://www.youtube.com/watch?v=J3W0eM-KIYY

«Я – мрія кожної сеньйорити. Обожнюю яскраве життя. Вже багато років красуні пташки в захваті від мене, а моя харизма зносить їм дах. Декілька разів на тиждень я цвірінькаю свої історії, а вони не зводять з мене очей. Таблоїди нещодавно приписували мені роман з Золотою Жар-Птицею, але я вперше зізнаюсь – моє серце вільне», – дав підказку про себе загадковий Папуга. Ще більше підказок про героїв Маскараду можна буде побачити у прем’єрному випуску цієї суботи.

Наступною запалить сцену міфічна діва, неймовірна Медуза Горгона. Суперзірка продемонструє оперний вокал у п’ять октав.

Покаже свій акробатичний талант зваблива Кішка, з якою глядачі вже встигли познайомитися у ексклюзивному інтерв’ю на сайті телеканалу 1+1.

Інтерв’ю: https://1plus1.ua/maskarad/novyny/maskarad-na-11-ekskluzivne-intervu-z-novou-geroineu-sou-kiskou

Суперзірка проведе майстер-клас та змусить Ігоря Ласточкіна та Дантеса виконати акробатичні трюки.

Субботнім вечором на сцену вийдуть ще два нових героя. Хто саме це буде, дізнаєтесь вже 18 вересня о 20:20.

За правилами шоу, кожного епізоду зірок чекає «Ліпсінк батл», який вирішить, хто з команд отримає право першими озвучити свої гіпотези щодо зірок, прихованих у казкових образах. Переможця «Ліпсінк батлу» визначатимуть глядачі в залі за допомогою спеціального голосування. Кожного епізоду будуть відкриті імена двох суперзірок у фантастичних костюмах. До інших трьох героїв наступного епізоду приєднаються ще двоє нових.

Нагадаємо, триває медійний квест від телеканалу 1+1, завдяки якому телеглядачі дізнаються, хто стане героєм нового сезону Маскараду. Персонажі з’являються в ефірі 1+1, соц.мережах, друкованій пресі, а також на різних заходах, анонсуючи появу наступного героя. Так, вчора стало відомо, що новим героєм Маскараду стане войовничий Ронін. Користувачі мали змогу скласти пазл на сайті 1+1 та дізнатись таким чином, як виглядає персонаж.

Ведучим другого сезону шоу став Тімур Мірошниченко. За перемогу будуть боротися дві зіркові команди. Капітаном першої команди став Юрій Ткач, а до складу його трійки увійшли телеведуча Маша Єфросиніна та фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна.

Місце капітана другого тріо зайняв гуморист Ігор Ласточкін, а його компаньйонами стали примадонна української музичної індустрії Ірина Білик і співак Дантес.

«Маскарад» – це адаптація румунського формату «Mysteries in the spotlight».

Дивіться прем’єру шоу «Маскарад» на телеканалі «1+1» вже 18 вересня о 20:20.

Facebook: https://www.facebook.com/maskarad.1plus1

Instagram: https://www.instagram.com/maskarad_1plus1/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCuhSPxEyh6U3ujRQQtd6mDw

Від Савенко Ірина

Савенко Ірина - головний редактор 1-го блог-журналу LuckyUkraine, журналіст, фоторепортер.