Танці з зірками – другий ефір присвячений коханню

Другий ефір грандіозного шоу «Танці з зірками», що транслюється на каналі 1 + 1, був присвячений темі кохання. Зірки розповіли про те, що відчувають, на паркеті.

12 вересня на каналі 1 + 1 глядачі побачили 2-й прямий ефір п’ятого сезону шоу Танці з зірками-2021.

14 пар показали свої неймовірні танцювальні номери. За умовами шоу “Танці з зірками-2021”, та пара, яка набирає найменшу кількість сумарних балів від суддів шоу і телеглядачів, – залишає проект.

Відкрили другий ефір пара Олександра Заріцька та Юрій Мєшков, станцювавши танец бродвей. Солістка “Казки” Олександра перевтілилася в образ красуні Мерилін Монро та вразила всіх пластикою, сівши шпагатом.

Станіслав Горуна разом зі своєю партнеркою Даніеллою Преап здивували танцем кохання румбою. Свій виступ Станіслав присвятив своїй коханій дружині, що була в залі, та зізнався, як сильно він любить її і сина.

Lida Lee та Олексій Базела станцювали  танго. Ліда зізналася, що хоче не лише перемогти, а й мотивувати людей протистояти аб’юзу і токсичним стосунам.

Євгенія Власова та Максим Леонов станцювали повільний фокстрот. Євгенія присвятила танец своїй доньці, заради якої співачка і прийшла на проєкт.

Свій День народження Артур Логай зустрів на паркеті “Танців з зірками”. Він отримав від своєї родини, які прийшли підтримати тата на ефірі. А свій пасодобль Артур, що він станцював разом із Анною Кареліною, присвятив саме дружині.

Ольга Харлан та Дмитро Дікусар виконали квік степ. Ольга повідомила, що присвятила свій виступ коханому, італійському шпажисту Луїджі Самеле.

JAMALA та Антон Нестерко виконали сальсу, яку співачка  присвятила коханому чоловікові.

Олексій Суровцев та Марія Колосова, що були аутсайдерами минулого ефіру, в цей наз виконали диско. На паркеті до Олексія приєдналася його кохана Анна Скворцова, чемпіонка Arnold Classic в категорії “фітнес-бікіні”.

Дмитро Каднай та Аліна Лі показали глядачам аргентинське танго. Дмитро зізнався, що серце вільне.

Олександра Машлятіна і Денис Самсон станцювали  віденський вальс. Нова партнерка Дениса замінила Анастасію Оруджову, яка припинила участь у проєкті через травму коліна.

Костянтин Войтенко та Роксоляна Маланчук спробували впоратися із самбою. Костянтина прийшли підтримати його колеги.

Свій контемп Олег Фагот Михайлюта разом із Катериною Трішіною присвятив своїй коханій – відомій стилістці Олі Навроцькій, з якою вже зустрічається близько 10 років.

Зірка «Ліги Сміху» Іван Люленов та Яна Цибульська запалили паркет, виконавши джайв. Іван перевтілився у справжнього супермена, який впятував свою кохану від хуліганів.

Епатажна пара MЕLOVIN та Єлизавета Русіна виконали повільний вальс і назвали свій танець соціальним. Головний його меседж: «Ми всі різні, ми всі рівні».

Згідно із правилами, під час другого ефіру паркет мусить залишити одна із пар за підсумками глядацького голосування. Цією парою стали Іван Люленов і Яна Цибульська.

Наступний випуск шоу «Танці з зірками-2021» вийде наступної неділі. Органівзатори обіцяють багато нових та цікавих моментів.

Від Савенко Ірина

Савенко Ірина - головний редактор 1-го блог-журналу LuckyUkraine, журналіст, фоторепортер.