Digital-принцеса Анна Трінчер робить великі ставки на свій новий сингл “По Губам”. Пісня, над якою з артисткою працювала команда FOXXSTUDIOS на чолі з Вадимом Лисицею, обіцяє стати musthave-хітом вечірок, fashion-, рейв-тусовок.

Анна Трінчер: Пісня залітає в саме серце! Без сумнівів можу сказати, що це суперхіт. Драйв, емоції, жадання — в кожній ноті! Всі прогресивні дівчата та хлопці оцінять цей вогненний вайб! “По Губам” точно засяде в голові.

Одночасно із синглом Анна представляє і відео на нього. Масштабну visual-реалізацію пісні співачка довірила кліпмейкеру Герману Ненову. Це їхня друга спільна робота. За словами Трінчер, Ненов підкорив її своїм перфекціонізмом, скрупульозністю і педантичністю в роботі.

Разом із Finegold Production і Baby Photo Stars Герман і Анна працювали на семи спеціально створених локаціях в одному з найбільших павільйонів Києва площею понад 1000 кв.м, а в кадрі і за кадром знаходилося більше 90 осіб.

Герман Ненов: Якщо зазвичай у мене йде 7-10 днів на розробку концепції, то цього разу ідея народилася за два дні. В цій роботі я розкрив артистку зовсім з іншого боку: зробив її дорослою та сексуальною. На глядачів чекає багато одкровень. Внутрішній еротизм присутній у кожному кадрі кліпу. Робота кипіла більше доби. Артистка стоїчно з усім впоралася — і я дуже нею пишаюся!

Окрім Анни, героями відео виступили популярні блогери WhyNot House. Не обійшлося без хлопця співачки, блогера Олександра Волошина.

Анна Трінчер: Я представлена в абсолютно незвичайному для мене збірному образі спокусниці. Сім трансформацій, несподіваних, абсолютно контрастних між собою! Ми задавалися питанням, у кого була така кількість образів в кліпі, і нарахували лише у Beyonce і J.Lo! Ми готувалися до кліпу більше місяця, показали дуже складну гру світла. Заздалегідь готували танцювальні номери, проводили по чотири репетиції щодня. Вважаю, що вся наша команда досягла wow-ефекту!

А 2 вересня Анна зібрала всіх своїх друзів з блогерської тусовки та шоу-бізнесу, аби подивитися разом із ними на великих екранах переглянутинову відеороботу, а також показати ексклюзивні кадри backstage. Привітати співачку з важливою для неї подією прийшли Амадор Лопес, Gena VITER, Маша Виноградова, Анна Добриднєва, Павло Зібров, NIKITA LOMAKIN, Олександр Волошин, KHAYAT, Олег Машуковський, Олена Філонова і резиденти ключових TikTok-будинків України uLove Home і WHYNOT HOUSE, в якому бере участь і сама Трінчер.

1-й блог-журнал України Lucky Ukraine

Засновник видання Олеся Тарасенко

Головний редактор Irinka Savenko

Технічний редактор Евгений Несин

Креативний редактор Мурза Чикало

PR Lucky Ukraine PR Agency

Від Олеся Тарасенко

Олеся Тарасенко - засновниця 1-го блог журналу України LuckyUkraine, голова Клубу успішних жінок - Київ, ведуча на АллатраТВ, організатор проектів культурної, соціальної та благодійної направленості. Увійшла у Національний рейтинг «ТОП 100 видатних жінок Київщини» в 2019 та 2020 роках, до Всеукраїнського рейтингу «Успішні жінки України», нагороджена в I та ІІ Національних преміях «Найкраща українка в професії» (маркетолог), в Всеукраїнській премії «МамаWOW” в 2019 та 2020 роках, в премії ТОП 50 «Lady summer 2020”, в премії Celebrity Awards (маркетолог). Нагороджена орденом «За розбудову України».