10 і 11 вересня на самій атмосферної майданчику Києва КВЦ «Парковий» відбулися 2 open air шоу Макса Барських під назвою «Bestseller». Обидва виступи пройшли при повному солдауте і закрили літній концертний сезон в столиці.

Шоу-програма «Bestseller» складалася з кращих хітів артиста, які стали саундтреками до життя мільйонів слухачів по всьому світу. Виступами в Києві Барських завершив українську частину #NezemnayaWorldTour, яка складалася з 12 концертів, в більшості своїй що проходили на стадіонах.

Макс Барських: «Два концерти в Києві пролетіли як одна мить, залишивши в пам’яті прекрасне післясмак про літньої частини туру. Ми проїхали 12 міст України та в кожному я отримав незабутні емоції, з якими входжу в настала осінь. У ній, обіцяю, буде багато цікавого і нового ».

Від Олеся Тарасенко

Олеся Тарасенко - засновниця 1-го блог журналу України LuckyUkraine, голова Клубу успішних жінок - Київ, ведуча на АллатраТВ, організатор проектів культурної, соціальної та благодійної направленості. Увійшла у Національний рейтинг «ТОП 100 видатних жінок Київщини» в 2019 та 2020 роках, до Всеукраїнського рейтингу «Успішні жінки України», нагороджена в I та ІІ Національних преміях «Найкраща українка в професії» (маркетолог), в Всеукраїнській премії «МамаWOW” в 2019 та 2020 роках, в премії ТОП 50 «Lady summer 2020”, в премії Celebrity Awards (маркетолог). Нагороджена орденом «За розбудову України».