8 вересня 2021 року в заміському комплексі NAVY с. Осещина Київської області в честь закриття сезону відбудеться концерт групи “Мумій Троль”.

В кінці 1990-х “Мумій Троль” рішуче увірвався на музичний Олімп СНД. Не було такої дискотеки, на якій би не крутили “втікав”, “Владивосток 2000” та інші хіти. Відразу стало ясно, що це не група-одноденка, а солідний колектив, який прийшов всерйоз і надовго.

У минулому році “Мумій Троль” випустив черговий – 14-й студійний альбом. У концертній програмі 8 вересня глядачів і фанатів групи чекає комфортний мікс із залізних хітів і нових пісень.

Сольний концерт в NAVY
Віддайте ностальгії, згадайте драйв кінця 1990-х – початку 2000-х, відірвіться на повну котушку. Адже “це по любові”.

Щоб потрапити на концерт групи “Мумій Троль” в Києві, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ще більше концертів в афіші Києва шукайте у нас на сайті.

На який концерт піти у вересні в Києві? На концерт групи “Мумій Троль”!

Від Олеся Тарасенко

Олеся Тарасенко - засновниця 1-го блог журналу України LuckyUkraine, голова Клубу успішних жінок - Київ, ведуча на АллатраТВ, організатор проектів культурної, соціальної та благодійної направленості. Увійшла у Національний рейтинг «ТОП 100 видатних жінок Київщини» в 2019 та 2020 роках, до Всеукраїнського рейтингу «Успішні жінки України», нагороджена в I та ІІ Національних преміях «Найкраща українка в професії» (маркетолог), в Всеукраїнській премії «МамаWOW” в 2019 та 2020 роках, в премії ТОП 50 «Lady summer 2020”, в премії Celebrity Awards (маркетолог). Нагороджена орденом «За розбудову України».