Премію «Фаворити Харкова» по праву можна назвати найсильнішою і потужним подією в культурному і бізнес-житті міста! В 2021 році Церемонія нагородження Премії Фавориты Харькова 2021 VII Церемония награждения премии проходить сьомий раз. Сім років організатори Премії показують тих, хто вже вписав свої імена в історію Харкова.

«Ми самі повинні стати тими змінами, які хочемо побачити у світі», – говорила Махатма Ганді.

«Важливо не переставати дивувати. Все у кого це виходить – успішні », – каже співзасновник Премії, директор Рекламного Концерну Харьков на Ладонях Наталья Кулинич

VII Церемонія Премії «Фаворити Харкова» – це лакмусовий папір, індикатор, який показує тих, на кого варто рівнятися і в кого вчитися. Фаворити дивно сильні, креативні, мчать на всіх вітрилах до своєї мрії – і це неминуче приводить їх до успіху.

А будь-який успіх варто відзначати в колі друзів, саме це ми і робимо – щорічно, на Церемонії нагородження Премії «Фаворити Харкова».

Офіційний партнер
Мережа супермаркетів КЛАС Супермаркет “Класс” – лідер роздрібної торгівлі

Генеральні партнери:
Компанія «Охорона і безпека» – швидка охоронна допомогу!
Центр естетичної косметології Natalie beauty expert – краса починається зі здоров’я!
Хитра Бабуся – Школа етнографічної спадщини
Зустрічав і пригощає Вікторі Концерт Холл VictoryHall

Організатори Церемонії:
РК «Харків на долонях»
глянцовий журнал Luxury 5 звезд

1-й блог-журнал України Lucky Ukraine
Засновник видання Олеся Тарасенко
Фото Евгений Несин
PR LuckyUkraine PR

Від Олеся Тарасенко

Олеся Тарасенко - засновниця 1-го блог журналу України LuckyUkraine, голова Клубу успішних жінок - Київ, ведуча на АллатраТВ, організатор проектів культурної, соціальної та благодійної направленості. Увійшла у Національний рейтинг «ТОП 100 видатних жінок Київщини» в 2019 та 2020 роках, до Всеукраїнського рейтингу «Успішні жінки України», нагороджена в I та ІІ Національних преміях «Найкраща українка в професії» (маркетолог), в Всеукраїнській премії «МамаWOW” в 2019 та 2020 роках, в премії ТОП 50 «Lady summer 2020”, в премії Celebrity Awards (маркетолог). Нагороджена орденом «За розбудову України».