24 липня 2021 року в рамках Bakkara River Party в супроводі симфонічного оркестру пройде виступ Alessandro Safina в Києві. Всесвітнє визнання до зірки італійської опери прийшло разом з виходом його першого лонгплея «Insieme a te» (1999), який отримав «золотий статус» в Бразилії і Тайвані і «платиновий» в Нідерландах. Улюбленець самої Королеви Єлизавети, який виступив перед нею спільно з зірками світової сцени в 2001 році, продовжує експериментувати з жанрами.

Симфонічний концерт на воді
Концерт зірки академічного вокалу пройде на вечірці Баккара Рівер Паті. Цей формат виступів на воді відмінно зарекомендував себе для музичних подій. Музична сцена на відкритому повітрі, живий звук і міць симфонічного оркестру, – все це чекає вас на концерті. Свій жанр Алессандро називає «поп-опера», що добре передає зміст неординарного поєднання поп-музики, соулу, мюзиклів в супроводі оперного вокалу. Відмінний формат для відмінного виступу.

Фото Несін Євгеній
1-й блог-журнал України LuckyUkraine
Засновник видання Олеся Тарасенко

Від Олеся Тарасенко

Олеся Тарасенко - засновниця 1-го блог журналу України LuckyUkraine, голова Клубу успішних жінок - Київ, ведуча на АллатраТВ, організатор проектів культурної, соціальної та благодійної направленості. Увійшла у Національний рейтинг «ТОП 100 видатних жінок Київщини» в 2019 та 2020 роках, до Всеукраїнського рейтингу «Успішні жінки України», нагороджена в I та ІІ Національних преміях «Найкраща українка в професії» (маркетолог), в Всеукраїнській премії «МамаWOW” в 2019 та 2020 роках, в премії ТОП 50 «Lady summer 2020”, в премії Celebrity Awards (маркетолог). Нагороджена орденом «За розбудову України».