Із 27 по 30 липня кінематографісти з України, Вірменії, Грузії, Азербайджану, Молдови та Білорусі зберуться на чотири дні у студії FILM.UA Group у Києві. Як повідомили журналістам LuckyUkraine, учасники розроблятимуть нові стратегії пітчингу для просування своїх документальних кінопроєктів серед міжнародних лідерів кіноіндустрії через онлайн-платформи та соціальні мережі.

Міжнародне журі відібрало кінопроєкти, ґрунтуючись на їхньому кінематографічному потенціалі та представленому ними культурному різноманітті. Учасників семінару навчатимуть провідні експерти галузі. Вони також візьмуть участь в онлайн майстер-класах від Віталія Манського («Свідки Путіна»), Хелін Геррітсен(фестиваль «GoEast Festival», Вісбаден) та АгнешкиРостропович-Рутковської (компанія «Fine DayPromotion»). 

Премія ADAMI Media Prize за культурне різноманіття у Східній Європі просуває й відзначає нагородами кращі телевізійні програми, фільми та онлайн-проєкти, присвячені культурній різноманітності національних, етнічних та релігійних меншин у країнах Східного партнерства ЄС. ADAMI має на меті збільшити висвітлення та підвищити професійний інтерес ЗМІ до міжкультурних питань у країнах Східного партнерства. Конкурси, семінари та освітні заходи від ADAMI MediaPrize відкриті для всіх бродкастерів та продюсерів аудіовізуальних ЗМІ, журналістів і кінематографістів із Вірменії, Азербайджану, Білорусі, Грузії, Молдови та України.

Pitch the Doc – платформа для постійної презентації та підвищення міжнародного визнання відібраних проєктівдокументальних фільмів на всіх етапах виробництва, на будь-яку тему та з будь-якої країни. Pitch the Docвикористовує міжнародні стандарти пітчингу і пропонує професіоналам кіноіндустрії низку корисних функцій, що дозволяють постійно оновлювати продакшн пакети і робити їх доступними для міжнародних лідерів кіноіндустрії. 

FILM.UA Group – медіагрупа, що створює і дистрибутуєконтент, а також надає повний спектр сервісів у цих галузях. Компанії та бренди під єдиною управлінською структурою є лідерами креативної індустрії України та успішно працюють на світовому ринку.

Від Олеся Тарасенко

Олеся Тарасенко - засновниця 1-го блог журналу України LuckyUkraine, голова Клубу успішних жінок - Київ, ведуча на АллатраТВ, організатор проектів культурної, соціальної та благодійної направленості. Увійшла у Національний рейтинг «ТОП 100 видатних жінок Київщини» в 2019 та 2020 роках, до Всеукраїнського рейтингу «Успішні жінки України», нагороджена в I та ІІ Національних преміях «Найкраща українка в професії» (маркетолог), в Всеукраїнській премії «МамаWOW” в 2019 та 2020 роках, в премії ТОП 50 «Lady summer 2020”, в премії Celebrity Awards (маркетолог). Нагороджена орденом «За розбудову України».