Перший в Україні сторіз-концерт Лаури Марті «День народження на сцені»

Концерт буде максимально інтерактивним – гості мають стати не тільки глядачами, але й учасниками концерту, як на справжньому дні народження. Лаура Марті розповість історію свого життя в форматі сторіз, візьме участь у масштабній фотосесії з глядачами. Співачка буде не тільки приймати, але і дарувати подарунки. Кожному гостю – келих шампанського Latinium! Всіх присутніх чекають приємні розіграші та цінні призи від BROCARD Niche Bar! І, звичайно, буде багато якісної і захоплюючої музики! Концерт пройде у вигляді антології The Best.

Perfect Place, Венеціанський острів, Київ.
Неймовірно романтична і затишна локація для тих, хто скучив за романтикою, пейзажам особливої краси та енергетики. Ідеальна Інста-точка для фотосесій! Дуже зручно в усіх сенсах: парковка, різноманітність бару, навіс на випадок негоди. Приїхавши сюди одного разу, ви обов'язково захочете повернутися. Давайте зустрінемо разом приголомшливий захід сонця на фоні Дніпра!
16 липня 2021 року о 19-00
Вечір. П'ятниця. Як найкраще провести ці чудові кілька годин? Якщо ви хочете дотику до музики класу люкс, отримати задоволення від якісного спілкування - 16 липня вам обов'язково потрібно прийти на концерт унікальної співачки Лаури Марті.
Українська співачка вірменського походження, незважаючи на молодість, має дуже багату і драматичну історію власного життя і готова поділитися цим зі сцени. Розповісти і заспівати.
Її сім'я свого часу була змушена отримати статус біженців, їм довелося практично з порожніми руками виїхати з Азербайджану, де пустив коріння їх рід. З того часу було багато всього: непроста адаптація в нових умовах, випробування бідністю, складні відносини, розчарування, не завжди добросовісна конкуренція, розбіжність глибоких внутрішніх цінностей з тим, що часом веде мовлення великий світ. Але кожен день відбувається щось добре та хороше - життя завжди перемагає! І поки ти живий, ти можеш змінити свою історію. І світ - своєю історією. Ось про це новий концерт Лаури Марті «День народження на сцені».
«Після того, як мій концерт цієї весеною пройшов з аншлагом, я зрозуміла, що хочу ще і як можна швидше! Я отримала стільки добрих емоцій від своїх глядачів, що захотілося стати до них якомога ближче ... Я готова розкрити свою душу, пустити їх в свою історію, тому що для мене музика і життя невіддільні одна від одної. Тільки така музика, яка народжується зі свого досвіду, сприйняття світу, відносин з людьми може бути по справжньому щирою, і я буду стирати грані між сценою і життям», - говорить Лаура Марті.

Лаура Марті  – джаз, етно та поп співачка, композиторка, авторка слів. Українка з вірменським корінням та гарячим бразильським серцем. У 2017 отримала звання “Співачка року” від Elle Style Awards. У 2018 стала номінанткою на звання “Проект Року” Elle Style Awards за своє музичне 3-D шоу “SHINE”. Лаура Марті випустила п’ять авторських студійних альбомів, ще два – як запрошена гостя, має безліч синглів. Окрім власних джазових та поп проектів, Лаура входить до складу Nataliya Lebedeva Trio та “Jazz in Kiev Band” Олексія Когана. Постійна учасниця міжнародних фестивалів, таких як: Leopolis Jazz Fest та Alfa Jazz Fest, Jazz nad Odrą, Lotos Jazz Fest, Bielska Zadymka Jazzowa, Jazz Bez та інші. Співпрацювала з закордонними музикантами, такими як Lars Danielsson, Magnus Öström, Bobby Mcferrin, Michiel Borstlap, Hans Peter Salentin, Misha Tsiganov, Vadim Neselovskyi, Tamara Lukasheva.

Учасниця 11-го сезону проекту «Голос країни».

Квитки тут:

https://marcoconcert.com/ua/events/laura-marti?fbclid=IwAR0iFHX3qFwPOm1r5eHHfP8JkL4qrRMXb8Y0eoOAxDjrhG4YkdFdZuoPWYQ

Від Савенко Ірина

Савенко Ірина - головний редактор 1-го блог-журналу LuckyUkraine, журналіст, фоторепортер.