Душевно та неординарно 8 лютого пройшла 3-тя церемонія нагородження Lucky Ukraine Media Awards III, що об’єднала навколо себе кращих власників і головних редакторів ЗМІ та партнерів за версією 1-го блог-журналу України  Lucky Ukraine. Слід зазначити, що Lucky Ukraine – це медіа, без якого неможливо уявити сучасний інформаційний простір – кожен третій захід проходить за підтримки цього видання. 

У рамках церемонії Lucky Ukraine Media Awards III відбулася неординарна подія – презентація книги “Видатні українці, які створюють Благотворче суспільство”, автором якої стала Олеся Тарасенко. Ця книжка присвячена людям, що своїми вчинками, діяльністю, натхненною працею, захопленням змінюють цей світ на краще. На сторінках видання постали невигадані, правдиві історії тих, хто справді творить сучасну Україну. Книга видана за активної підтримки Міжнародного громадського руху “Аллатра”, рекламного концерну “Харків на долонях” та видавництва “Саміт-книга”

Дата проведення церемонії була обрана не випадково – вона присвячена Дню народження громадського діяча, засновниці Lucky Ukraine, телеведучої Аллатра ТВ, голови “Клубу успішних жінок – Київ” Олесі Тарасенко.

Іменинниця вважає, що творити для України – це благодатна праця: “Організація події такого рівня – це дуже відповідальна справа. Тому що до цієї книги увійшла найкращі представники у своїх професіях у різних сферах культурної, політичної та економічної діяльності. Це – професіонали своєї справи, що роблять вагомий внесок в майбутнє нашої країни. Крім того, у цей день моє свято, мій день народження. І я отримала неймовірно велику кількість подарунків, квітів, слів привітання. Тому і церемонія вийшла така атмосферна й тепла. Я бачу, що ця справа варта продовження”. 

Захід пройшов у вишуканому ресторані “Francesco” та концертному залі готелю “Турист” у самому центрі Києва, що гостинно розкрив свої двері для гостей та учасників заходу. Ведучою церемонії та святкового заходу стала юна модель, блогер та ведуча Єлизавета Рудика, а також телеведуча та письменниця Ната Герман.

Учасників церемонії нагородження, переможців та іменинницю прийшли привітати музичні виконавці, партнери та відомі особистості. На всіх гостей та учасників події чекала насичена концертна програма, яка транслювалася завдяки Аллатра ТВ на 180 країн. У святкуванні взяли участь відомі співаки та музиканти, творчість яких по праву вважається благотворчою: Ертус Олена, Єгор Грей, Кравченко Андрій, Корбан-Даллас Олег, Грохоцький Ігор, Єгорова Софія, Дяченко Таня, Зафра Марія, Смирнова Марія, Пежо Марі, Смаль Ярослав.

Гості церемонії поділилися першими враженнями.

Влада Литовченко, директор Вишгородського історико-культурного заповідника зазначила: “Я була щиро рада опинитися у колі однодумців й людей, діяльність яких є благотворчою для українського суспільства й країни в цілому. Також було приємно побачитись з друзями і знайомими після тривалого періоду карантину. Я щаслива, що іменинниця й головний організатор Олеся Тарасенко об‘єднала нас й подарувала чудовий святковий вечір.”

Ярослав Смаль, вокаліст, ведучий, композитор: “Неперевершена атмосфера свята, зробила цей день надзвичайно привабливим та незабутнім. Приємно бути одним цілим з людьми, котрі впевненим кроком будують благотворне суспільство!”

Людмила Ашрафі, громадський діяч: “Змінюємося ми – змінюється цілий світ. Наповнюючи різнокольоровими фарбами кожну мить нашого життя, ми трансформуємо у Всесвіті вищі прояви людської сутності.  Чудова Олеся Тарасенко в свій день народження об’єднала талановитих людей в єдиний і потужний потік ТВОРЕННЯ.  З такими творчими людьми як Олеся, змінюється мислення Людства на нашій планеті ЗЕМЛЯ!” 

Чернець Ірина, експерт зі стилю та краси: “Захід створений від душі і для людей! Саме такі заходи впливають на світогляд, надихають людей на добрі справи і служіння один одному! На таких заходах є з кого брати приклад, хочеться відповідати цьому рівню і бути високоморальним і корисними для суспільства завжди. Низькій уклін організаторам!”

Ксенія  Тейлор, письменниця,  психотерапевт, спікер: “Це неймовірно цінно, коли людина отримує визнання! Наша країна – це країна дійсно видатних людей. І мені дуже приємно було на цьому чудовому святі одержати нагороду – визнання в книзі “Видатні Українці”. Це надихає творити далі во благо себе і своєї країни. Дуже вдячна Олесі Тарасенко за таке свято, за такий величний захід. Вона завжди створює неймовірні івенти – найкращі, цікаві, важливі. Олеся Тарасенко  – це талановита, розумна, цікава людина і дуже  красива жінка. Такі люди будуть нашу країну”.

Яна Підлісна, управлінець в сфери інноваційної діяльності: “Захід був блискавичний, усі були об’єднані єдиною метою Творити прекрасне! Благотворче Суспільство починається з таких заходів які проводить Олеся Тарасенко!”

Офіційним партнером заходу виступив Гранд Плюс-В – лідер у сфері послуг на ринку нерухомості, всі види юридичного супроводу та законного ведення будівництва. Титульним партнером став  Центр міжнародних відносин “Мир і Безпека”. Генеральний партнер –  Fitness Group Continent, мережа фітнес центрів СпортЛенд.

Серед медіа-номінантів церемонії були телевізійні канали: Аллатра ТВ, 33 канал, UA Fashion TV, Holiday Tuse; журнали та видання: Luxury, Crush, SuperLady, Podium Real, Monet, часопис “Київ дипломатичний & Kyiv diplomatic”; онлайн-видання: МамаWOW, Main People.

Партнерами церемонії стали: кращий готель Києва – готель Турист; пригощав французький затишний ресторан “Francesco”. Всеукраїнська організація роботодавців санаторно-курортних та оздоровчих закладів; видавництво “Саміт-книга”, рекламний концерн “Харків на долонях”, компанія Almaterra – імпорт, опт і дистрибуція елітних алкогольних напоїв, мінеральна вода натуральної газації Perrier, благодійний фонд Alter Vorsorge, Spa Minerol Club, компанія Юніпак Logistic – офіційний дистриб’ютор Tesla, Rapira, мережа масажно-косметичних салонів Healthy Joy, ТОВ “Енергетична Verba”, Doctor Zolotaryova, ТОВ “Землевпорядне агентство”, консалтингова агенція “Успіх без кордонів”, адвокатське об’єднання “Дефендо капітал”, рекламна група Barbaris, World Woman Club – Kyiv, дизайнер одягу Ольга Рейшах-Ріт.   

Під час події проходила виставка робіт відомого італійського художника українського походження Palo.V.

Також організатори в рамках премії Lucky Ukraine Media Awards нагородили фотографів-партнерів, які активно співпрацюють із виданням та підтримують мистецькі та культурні заходи.

#LUMA #LuckyUkraine

Від Савенко Ірина

Савенко Ірина - головний редактор 1-го блог-журналу LuckyUkraine, журналіст, фоторепортер.