«Гравітація» – це мелодійний хіп-хоп з вокальним приспівом. Сингл став спільною роботою Alexjazz та співачки Мирослави Салій.

«В той час, коли я написав цю пісню, я брав уроки вокалу у Мирослави. Ми розбирали разом цей приспів, щоб його я його заспівав. Але він так круто зазвучав, коли його заспівала Мирослава, що робота із викладачкою переросла в спільний трек. Потім Sheemy почув демо і написав музику до треку, а згодом ще до більшості треків до альбому»

«Гравітація» – це романтичний трек про властивість людей притягуватися один до одного, незважаючи на перепони та про шлях, який ми проходимо до гармонії із іншою людиною.

Разом із синглом вийшов відеокліп на пісню «Гравітація». Відеоробота є продовженням історії першого автобіографічного відеокліпу Alexjazz «Мій Ф’южн». Кліп – це документалістичне та реалістичне зображення відносин двох закоханих, які схожі на сон.

«Кохання в людських відчуттях часто є своєрідним сном, наша відеоісторія не виключення».

Режисером відео став Володимир Бондаренко, який також працював над кліпом «Мій Ф’южн».

Сингл увійде до альбому Alexjazz «Мій Ф’южн», що вийде 09 липня.

Відео
https://youtu.be/dhPMW1wub6A

Трек:

Про артиста

Alexjazz – сольний україномовний хіп-хоп проєкт Олексія Кириченка, в основі якого лежить відверта лірика, сторітелінг, мелодійні речитативи та симбіоз музичних стилів (хіп-хоп, джаз, фанк, фолк, електроніка).

Олексій родом із м. Малин (Житомирська обл), з якого поїхав відразу після школи. Мешкав у Житомирі, Львові, а останні 8 років проживає у Києві. Усі ці періоди життя відбилися на музичній діяльності артиста, і якими він ділиться у своїх треках.

Протягом останніх 3 років працював над новим альбомом «Ф’южн». Перший сингл «Мій Ф’южн» вийшов 26 березня. Це автобіографічний відвертий трек, в якому автор розповідає про свої залежності, нелегке дитинство з вітчимом в 90-х та переїзди.

Другий сингл «Марс» виходить 12 квітня, присвячений першому польоту людини в Космос. 

Третій сингл «Я люблю твої тихі затоки» –  офіційний рімейк пісні 1976р. гурту «Візерунки Шляхів», солістом якого був  Тарас Гаринальдович Петриненко.

Олексій має широкий бекґраунд у свої творчій діяльності:

–          2 сольні альбоми, один з яких записаний із львівським джаз-хоп проєктом “The Cancel” у 2014р.

–           велика кількість колаборацій з українськими та закордонними артистами (Олександр Положинський, Іра Швайдак (Один в Каное), НастяЗникає, Morphom, Ashley Slater (Freak Power, Великобританія), Gas Lab (Аргентина), Oliver Lowe (Чехія) тощо).

–          Музичний та культурний менеджмент. Олексій є співвласником музичного лейблу Past Future Jam, який за 3 роки діяльності видав більше 100 релізів в жанрах хіп-хоп, соул та електроніка.

–          Музична та культурна діяльність в об’єднанні Kickit Crew.

Сторінки в соц. мережах:

https://www.instagram.com/alexjazzz/
https://www.facebook.com/alexjazzmusic
https://www.youtube.com/channel/UCddEpezqCdRsb8l3YzX5RxQ

Від Савенко Ірина

Савенко Ірина - головний редактор 1-го блог-журналу LuckyUkraine, журналіст, фоторепортер.