28 червня в 20:00 у рамках BAKKARA RIVER PARTY відбудеться концерт гурту «НеАнгели». Чарівні співачки Вікторія і Слава влаштують незабутнє шоу на сцені посеред Дніпра та виконають свої найкращі хіти: «Юра, прости», «Роман», «Я знаю, это ты», «Ты из тех самых» і багато інших. Цей вечір не залишить байдужим нікого!

Концерт гурту «НеАнгели» пройде в новому БЕЗПЕЧНОМУ форматі, аналогів якому не існує. Сцена буде розташована на воді – просто посеред Дніпра, а глядацькі місця – на балконах комфортабельних номерів готелю BAKKARA. Уявіть собі: ви з друзями відірветеся на крутому концерті в особистому залі з видом на пейзажі столиці! А для найвідданіших фанатів open-air шоу – до продажу доступні квитки в фан-зону, розташовану на понтоні, просто біля сцени.

«НеАнгели» – український поп-гурт, заснований у далекому 2006 році. Майже кожний сингл Вікторії і Слави потрапляв на вершини музичних чартів, їхні кліпи набирали мільйони переглядів, а виходи нових альбомів перетворювалися на довгоочікувані події не тільки в Україні, а й за її межами.

За майже 15 років існування дует «НеАнгели» став яскравою зіркою вітчизняного шоу-бізнесу. Встигніть побачити живий виступ дівчат під час їх унікального концерту на BAKKARA RIVER PARTY 2021! Це буде одне з останніх відкритих шоу! Квитки можна придбати за посиланням: https://kontramarka.ua/ru/neangeli-68372.html

Bakkara River Party 2021 – історія про те, як поєднуються комфорт і гучні вечірки! Це новітній, БЕЗПЕЧНИЙ формат концертів з унікальною сценою посеред Дніпра. Для реалізації цих open-air були задіяні декілька десятків людей, привезені 40 тонн технічного обладнання і найбільша баржа в Україні. Фішкою вечірок стануть особисті глядацькі зали для гостей – усі охочі зможуть насолоджуватися концертами улюблених артистів з балконів комфортабельних номерів готелю Bakkara.

Щосуботи на сцені Bakkara River Party 2021 посеред Дніпра виступатимуть топові українські артисти та музичні гурти. Серед них: Сергій Михайлюк і оркестр «Ляпіс-98», «Мачете», Олег Кензов, Оля Полякова, DOROFEEVA, MONATIK, «НеАнгели», Тіна Кароль та багато інших. Крім виступів улюблених артистів, вас чекають:

  • кращі ведучі, аніматори та DJ;
  • можливість провести банкет або власний івент під час концерту;
  • розважальні програми для дітей і їхніх батьків;
  • спеціальні сюрпризи від партнерів проекту;
  • розіграші призів;
  • унікальні фотозони, краєвиди історичного Києва, заходи сонця на Дніпрі з шампанським і музикою.

Щоп’ятниці гості Bakkara River Party зможуть насолодитися унікальним театрально-цирковим DINNER-шоу WISH RIVER. Автори та режисери нової постановки, керівники Art Vision Production, зірки Cirque du Soleil Aurelia Cats і Viktor Kee реалізували амбітні надзавдання у цьому проекті. Це унікальний мікс фізичного театру, високого циркового мистецтва, перформансу від віртуозного музиканта Василя Попадюка та його гурту PapaDuke, сміливої хореографії, іскрометної комедії і приголомшливої магії у супроводі футуристичної графіки, піротехнічних і світлових спецефектів. Професійні акробати, еквілібристи, жонглери та повітряні гімнасти переносять глядача у захоплюючий світ ілюзій. Залишитися байдужим до цього шоу просто неможливо!

Від Савенко Ірина

Савенко Ірина - головний редактор 1-го блог-журналу LuckyUkraine, журналіст, фоторепортер.