Гори зазвучали по іншому!

“Це були шалені 2 дні, коли енергетика артистів, гір та щасливих людей збираються в одному місці. В цей момент, я зрозуміла, що ідея зробити тут регулярний музичний фестиваль цього літа – була дуже влучна. Це був тільки перший фестиваль, наступні ще потужніші” – Анастасія Кириченко, керівник проєкту Atlas Weekend Bukovel.

Відкривав фестиваль відомий львівський DJ Gooch Brown.
Артисти, які сколихнули Карпати 19 червня: Ляпіс 98, Друга ріка, Karna, Kozak System. 

Під час виступу Ляпіс 98 – всі в один голос заспівали “Воины света”, “Ау-Ау”. 

А Друга Ріка  доторкнулась своїми ліричними мелодіями до кожної душі на фесті та не залишила нікого байдужим. 

20 червня хмари та дощ намагалися налякати відвідувачів, але ніщо не стане на заваді танців під музику улюблених артистів. Цього дня зігрівали своїм виконанням улюблених хітів: БЕZ ОБМЕЖЕНЬ, СКРЯБІН, Жадан і Собаки, Фіолет. 

“Це були шалені 2 дні, коли енергетика артистів, гір та щасливих людей збираються в одному місці. В цей момент, я зрозуміла, що ідея зробити тут регулярний музичний фестиваль цього літа – була дуже влучна. Це був тільки перший фестиваль, наступні ще потужніші”  – Анастасія Кириченко, керівник проєкту Atlas Weekend Bukovel 

Окрім чудового лайн-апу організатори підготували зони відпочинку, фудкорти з різних куточків країни, лаунж зони біля багаття, двоповерховий бар з оглядовим майданчиком та багато іншого.

Нагадуємо, що 26-27 червня відбудеться другий фестиваль Atlas Weekend Буковель,  хедлайнерами якого стануть The HARDKISS та ONUKA. 

Велика сцена, акустика гір, неймовірні пейзажі та музика — найкращі атрибути довгих літніх вихідних та відпочинку від буденності.

Більше новин тут:

https://www.instagram.com/atlas_weekend_bukovel/

https://www.facebook.com/atlasweekend.bukovel/


та на сайті – https://bukovel.com

Організатори заходу: Atlas Weekend, Bukovel

Партнер заходу: Mastercard

Від Савенко Ірина

Савенко Ірина - головний редактор 1-го блог-журналу LuckyUkraine, журналіст, фоторепортер.