Презентовано трейлер комедії “Скажене весілля 3”, яка вийде в широкий кінотеатральний прокат 25 лютого цього року.

Творці триквелу #НайкращоїКомедіїРоку – “Скажене весілля 3” – випустили офіційний трейлер, який можна переглянути тут.  

Як повідомили журналистам LuckyUkraine, Зіркова комедія “Скажене весілля 3”, яка вийде в український кінотеатральний прокат 25 лютого, є фінальною частиною легендарної франшизи. Згідно з задумом творців скаженого кіновсесвіту, кожна з частин присвячена весіллю одного з трьох дітей Василя та Галини Середюків. Після заміжжя старшої Катерини та середньої Наталки в перших двох “Весіллях” в триквелі планує одружитися наймолодший Середюк – син Захар. Цей фільм  логічно завершує однойменну франшизу, перетворюючи її на трилогію.

У трейлері “Скаженого весілля 3” вперше прозвучить уривок офіційного саундтреку до триквелу, автором якого став музичний продюсер фільму та головний хітмейкер країни Олексій Потапенко. Вже традиційно для франшизи співає Олег Винник, цього разу у супроводі циганського театру “Романс”. Тизер відеокліпу презентують 19 лютого, а прем’єра повної версії саундтреку та кліпу відбудеться 22 лютого. Чиїми ще голосами зазвучить саундтрек в музичному відео та самій стрічці, творці поки тримають в таємниці.

Вже традиційно для франшизи, зірковий склад «Скаженого весілля 3» вражає: до Юрія Горбунова, Потапа (Олексія Потапенко), Позитива (Олексія Завгороднього), Петра Бампера, Олега Винника приєдналися нові для скаженого кіновсесвіту зіркові обличчя – Надія Мейхер, Анна Трінчер та Валерія Товстолес. Акторський склад поповнили молоді українські актори В’ячеслав Хостікоєв та Катерина Файн, які виконали ролі нареченого та нареченої. Для обох акторів це перша роль в повнометражному фільмі. Також повертаються улюблені персонажі перших двох частин, яких зіграли Назар Задніпровський, Леся Самаєва, Поліна Василина, Джиммі Воха-Воха, Олександр Кобзар, Віра Кобзар, Інна Приходько та Арам Арзуманян. Роль батька нареченої зіграв народний артист України Ігор Крикунов, а актори циганського театру «Романс» влаштують у кадрі справжній циганський табір з піснями, кіньми та усіма атрибутами! Ще одним «козирем» продовження франшизи стане популярний виконавець ромського походження Петро Чорний, який не лише виконав одну з ролей, але й став консультантом проєкту з особливостей ромської культури та звичаїв.

Відсьогодні трейлер зіркової комедії “Скажене весілля 3” доступний для перегляду на офіційному YouTube-каналі, на сторінках стрічки в соціальних мережах Facebook, Instagram та TikTok, а також в кінотеатрах країни.

“Перед творцями цього трейлеру стояли досить непрості задачі, адже необхідно було передати впізнавані та улюблені глядачами риси попередніх “Скажених весіль”, приправити відео життєрадісним ромським колоритом і натякнути на суть конфлікту третьої частини франшизи. Ну а щодо самого фільму “Скажене весілля 3”, нам здається, що традиційні весільні пригоди Середюків вийшли дійсно яскравими, кумедними й вибуховими, з деякими цікавими сценарними поворотами та несподіванками”, – ділиться продюсерка стрічки Надія Коротушка.  

“Скажене весілля 3” режисера Любомира Левицького традиційно створене компаніями FILM.UA Group та Prototype Production за підтримки Державного агентства України з питань кіно. Чи повернуться до глядачів герої всесвіту “Скаженого весілля”, в якому складі та формі – на всі ці питання продюсерська команда стрічки дасть відповіді з часом.

Композиторами комедії “Скажене весілля 3” виступили Олексій Потапенко, Володимир Кагарлик та Дмитро Степанов.

Сценарій третьої частини #НайкращоїКомедіїРоку написали Микола Куцик та Олексій Приходько, які були сценаристами й попередніх двох фільмів франшизи.

Нагадаємо, минулого тижня було  презентовано основний постер “Скаженого весілля 3” та слоган “Увесь табір кликати!?”.

Генеральний медіапартнер стрічки “Скажене весілля 3” – телеканал “1+1”.

Перша частина франшизи “Скажене весілля” вийшла в український кінотеатральний прокат 4 жовтня 2018 року. Стрічка встановила 2 національні рекорди — касових зборів серед усіх вітчизняних фільмів і кількості глядачів кіно українського виробництва. Загальні касові збори склали 54 910 768 грн, а стрічку переглянуло 657 598 глядачів. Крім того, комедія стала найрейтинговішим фільмом на ТБ із 2009 року за всіма основними аудиторіями.

А 25 грудня 2019 року вийшло “Скажене весілля 2”, ставши найкасовішим українським фільмом 2020 року. За період прокату в Україні комедія зібрала 41 304 367 грн, кількість глядачів склала 445 163. Прем’єрний телевізійний показ «Скаженого Весілля 2» став найрейтинговішою програмою на телеканалі 1+1 за 2020-й рік та очолив топ рейтингу художніх фільмів на всьому українському ТБ за 2020-й рік.

Від Савенко Ірина

Савенко Ірина - головний редактор 1-го блог-журналу LuckyUkraine, журналіст, фоторепортер.