Музика нового українського рок-гурту “Самозванці” стала саундтреком до фільму відомого режисера Сергія Шляхтюка.

Автор різдвяної комедії “Мій дідусь – Дід Мороз” Сергій Шляхтюк несподівано вирішив прикрасити своє легке українське кіно не піснями топових артистів, а треками маловідомих рок-музикантів:

“У мене завжди одні критерії для вибору саунду до моєї творчості: музика повинна бути якісною і багатогранною, в ній повинна відчуватися душа і інтелект її творців. Дуже радий, що все це присутнє в музиці “Самозванців”! – прокоментував роботу з гуртом режисер.

Яскравий трек “Пане Поліцейський” дійсно відмінно вписався в символіку чарівного зимового кіно, хоча його іронія співзвучна з будь-якою порою року.

“Це легка і весела пісня про те, що поліцейські – такі ж люди, як і ми. Як і ми – вони бувають втомленими, можуть десь забаритися, можуть про щось мріяти, сумніватися в своєму виборі або скаржитися на важку роботу, а можуть – отримувати від неї задоволення, яке у кожного своє!”, – розповідає фронтмен гурту Женя Сулима.

Незабаром “Самозванці” планують випустити альбом, а поки трек і кліп “Пане поліцейський” вже доступні на всіх цифрових майданчиках.

Посилання на кліп: 

Від Савенко Ірина

Савенко Ірина - головний редактор 1-го блог-журналу LuckyUkraine, журналіст, фоторепортер.