У березні оргкомітет Національної музичної премії YUNA провів опитування серед українських меломанів. Його метою було визначити найкращий виступ на кожній із церемоній YUNA, що відбулися за останні 10 років. 

Голосування проводилися на офіційній сторінці премії YUNA у Facebook, за якою слідкує понад 20 000 підписників. У підсумку список найсильніших номерів виглядає так:

Нагадаємо, у 2020 році через пандемію і заборону масових заходів концертна частина церемонії YUNA не проводилася.

«За десять років існування премії ми накопичили масивний архів виступів на наших церемоніях – близько 100 концертних номерів. Ми вирішили, що до ювілею буде доречно з’ясувати, які з них найбільше подобаються слухачам. Присутність у цьому списку аж трьох виступів The HARDKISS мене не дивує – у них завжди була активна фан-база, саме цим пояснюються їхні перемоги в опитуванні», – коментує Павло Шилько, співзасновник та генпродюсер YUNA.

10-та церемонія Національної музичної премії YUNA відбудеться 20 квітня у київському Палаці «Україна». Пряма телетрансляція події відбудеться на головному музичному каналі країни М1. Список артистів, які виступлять на YUNA 2021, буде оголошено вже протягом перших тижнів квітня. Подія відбудеться з дотриманням усіх карантинних норм, які будуть актуальними на момент її проведення.

Партнерами YUNA 2021 виступили Наше Радіо, ISTIL, Plastics Ukraine, Райффайзен Банк Аваль. Офіційний квитковий оператор премії – Concert.ua. PR-підтримку здійснює Агенція PR Batteries. Традиційно гарантом чесності премії є компанія Deloitte Ukraine.

Від Савенко Ірина

Савенко Ірина - головний редактор 1-го блог-журналу LuckyUkraine, журналіст, фоторепортер.