27 квітня на території дендрологічного парку “Добропарк”, що розташований у с. Мотижин за 29 км від Києва, відбулася незвичайна подія – зйомки відеокліпу за участю 10 українських зірок та міжнародних гостей. ЗАгалом участь взяли більше 120 людей.

Ця подія стала початком нового проекту, що має на меті об’єднати світ до Великодня. Відомий український співак Олександр Пономарьов зняв відеокліп на піснеспів «Христос Воскрес» разом із найвідомішими українськими артистами.

Варто зазначити, що із давніх-давен існував один піснеспів, що об’єднував усіх християн на Великодні свята — слова для всіх мов були однаковими. Проте мелодію кожна країна обирала на свій лад.

У цей важливий для всіх час Олександр Пономарьов вирішив об’єднати світ та написати одну нову мелодію. Така практика була використана вперше: традиційна пісня «Христос Воскрес», що записана різними мовами, прозвучить однією мелодією.

Прагнучи більшого, артист навіть вирішив додати у виконання мову Ісуса Христа. Вважається, що він та його учні говорили арамейською мовою.

До цього масштабного проєкту долучились зірки українського шоу бізнесу – Віктор Павлік, Тоня Матвієнко, Оля Цибульська, Віталій Козловський, Тарас Тополя, Арсен Мірзоян, Наталя Холоденко, Злата Огневич, оперний співак Хе Му, DZIDZIO та інші.

Режисерами відеороботи виступили Влад Разіховський та Максим Арделян, що відомі своєю співпрацею із багатьма українськими артистами.
Ця подія обіцяє стати знаковою у час змін, що зараз відчуває на собі наше суспільство.

Прем’єра відео відбудеться 1 травня.

Від Савенко Ірина

Савенко Ірина - головний редактор 1-го блог-журналу LuckyUkraine, журналіст, фоторепортер.