Четвертому сезону «Кріпосної» - бути!

Учора глядачі телеканалу СТБ першими побачили останні серії третього сезону легендарної костюмованої драми «Кріпосна. Жадана любов». Протягом трьох тижнів 11,2 млн українців (охоплення прем’єрних серій та повторів за аудиторією 4+, вся Україна) стежили за неймовірною історією кохання та разом із Катериною намагалися розгадати таємниці минулого головних героїв.

«Кріпосна. Жадана любов» стала лідером слоту відразу за двома аудиторіями: комерційною 18–54 (рейтинг 3,08%, частка 10,74%) та «жінки 18–54» (рейтинг 4,79%, частка 14,8%); а також посіла друге місце за аудиторією “жінки 35-44” (рейтинг 3,71%, частка 10,32%).

І доки українці активно обговорюють несподівану розв’язку, телеканал СТБ та FILM.UA Group повідомляють: це не фінал! Продовженню «Кріпосної» – бути. Незабаром на нас чекає початок нової історії, нової боротьби за любов і розкриття всіх таємниць.

Зйомки четвертого сезону «Кріпосної» у розпалі. Прем’єра в ефірі СТБ відбудеться 2022 року.

Тизер «Кріпосної 4» дивіться за лінком:

«Кріпосна» — перша та єдина українська костюмована драма, яка підкорила мільйони сердець у всьому світі. Історія великого кохання, за яким стежать фанати 50-ти країн. Унікальний проєкт дозволив глядачам зазирнути за часів кріпаків та панів, балів та світських вечорів, технічного прогресу та великих соціальних відмінностей, на тлі яких головні герої борються за право бути вільними, любити та самим визначати своє життя.

За три сезони шанувальники «Кріпосної» прожили ціле життя разом із улюбленими героями. У четвертому сезоні легендарної мелодрами глядачі побачать продовження подій довкола вже добре відомих прізвищ: Жаданів, Яблоневських, Червінських, Косачів, Дорошенків та ін. Сюжетну лінію, повний акторський склад та таємниці майбутньої прем’єри автори проекту поки що не розкривають. Події нового сезону відбуватимуться за 23 роки після фіналу третьої частини, у центрі сюжету будуть діти головних героїв. Серед акторів ми побачимо Тараса Цимбалюка, Станіслава Боклана, Сергія Стрельникова.

Режисер – Олексій Єсаков

Сценаристи – Ольга Кржечевська, Ганна Гаршина, Олена Косенко, Аліса Ліндеман, Тала Пристаєцька

Оператор постановник – Артем Васильєв

Креативний продюсер – Тала Пристаєцька

Виконавчі продюсери – Наталія Никифорова, Андрій Ризванюк

Генеральні продюсери – Віктор Мірський, Людмила Семчук.

Нагадаємо, після грандіозного успіху перших сезонів в ефірі СТБ «Кріпосна» продовжує завойовувати міжнародний ринок. У липні 2019 року серіал із приголомшливим успіхом пройшов на польському телеканалі TVP1. Польські глядачі обговорювали проєкт нарівні з «Грою престолів», а зараз з нетерпінням чекають на продовження. Далі серіал побачили у Литві, Казахстані, Росії та Білорусі. Права на показ продані до Японії (A.K Company), Чехії (Prima TV), Угорщини, Словаччини, Болгарії (BNT), Латвії, Естонії, Грузії, на території Латинської Америки та в Балканські країни. Влітку 2020 року серіал було продано до Іспанії, він став першою українською багатосерійною драмою, яку придбав іспанський телеканал, прем’єра відбулася на каналі Divinity. А глядачі територій Північної Америки тепер можуть дивитися «Кріпосну» на VOD-сервісі Amazon Prime.

Від Савенко Ірина

Савенко Ірина - головний редактор 1-го блог-журналу LuckyUkraine, журналіст, фоторепортер.