За східним календарем покровителем 2022 року буде Чорний (Голубий) Водяний Тигр, який полюбляє природність та стриманість. Тож на цей Новий Рік краще відмовитися від гучних та яскравих вечірок на користь затишного вечора в компанії з найближчих людей.

Також потрібно зауважити на тому, як виглядати у святкову ніч. Жодних надмірностей та кислотних відтінків, елегантна стриманість у пріоритеті. А в чому ж тоді зустрічати Новий рік? Ось кілька порад, як обрати вбрання, щоб сподобатися Чорному (Блакитному) Тигру.

Як стверджують астрологи, цього року краще не обирати одяг зі звіриними принтами. Тигри, зебри, ягуари, жирафи та інші  – все це варто відкласти до наступного разу, а на заміну їм вибрати відтінки, що нагадують покровителя року. Сірий, блакитний, чорний, коричневий, зелений, пісочний, бірюзовий, золотистий, срібний, бронзовий – стануть найкращими варіантами. Але якщо ви все ж таки не можете без яскравого відтінку, то його краще додати в аксесуари та взуття.

Якщо у вас вже є цілі на 2022 рік, це теж важливо при виборі кольору. Хочеться налагодити свої фінанси? Тоді вдягайте відтінки золота та срібла. Для просування в кар’єрі вибирайте чорний або синій кольори. Щоб покращити особисте життя – бірюзовий чи пісочний.

Коли ви визначитеся, наступним кроком стане вибір вбрання. Оборки, драпірування, розрізи, асиметрія, стиль білизни, незвичайний крій – ось актуальні моделі суконь, спідниць і сорочок на будь-який смак. Однак і класику у вигляді маленької чорної сукні ніхто не скасовував.

Від Олеся Тарасенко

Олеся Тарасенко - засновниця 1-го блог журналу України LuckyUkraine, голова Клубу успішних жінок - Київ, ведуча на АллатраТВ, організатор проектів культурної, соціальної та благодійної направленості. Увійшла у Національний рейтинг «ТОП 100 видатних жінок Київщини» в 2019 та 2020 роках, до Всеукраїнського рейтингу «Успішні жінки України», нагороджена в I та ІІ Національних преміях «Найкраща українка в професії» (маркетолог), в Всеукраїнській премії «МамаWOW” в 2019 та 2020 роках, в премії ТОП 50 «Lady summer 2020”, в премії Celebrity Awards (маркетолог). Нагороджена орденом «За розбудову України».