Унікальний експерт-інтенсив “Редермалізація пілінгами” пройшов у Києві

29 та 30 листопада в самому центрі Києва  в  KLITSCHKO EXPO відбувся унікальний експерт-інтенсив “Редермалізація пілінгами”.

Основною темою заходу стала Grand Peel System в якості універсального інструменту у кабінеті косметолога.

Провідним спікером виступила Анна Геннадіївна Фунікова – член Української асоціації лікарів-дерматовенерологів та косметологів та Європейської Асоціації дерматовенерологів, засновник та науковий керівник Української академії естетичної медицини та косметології UMAA, автор курсів з підготовки спеціалістів індустрії краси.

Вона поділилася секретами 15-річного досвіду роботи з поверхневими та серединними пілінгами.

“Це унікальний новий формат навчальних семінарів, який ми запускаємо вперше. Він буде цікавий усім тим, хто прагне усвідомленого підходу в косметології, зокрема розібратися у механізмах  догляду за шкірою та навчитися правильно застосовувати косметичні засоби. Тому що красива шкіра – це результат піклування про власне здоров’я, а здоров’я шкіри починається із середини ”, – зазначає Анна Фунікова. 

Саме такої філософії дотримується бренд Smart 4  Derma у сучасній косметології, коли естетичні питання вирішуються комплексно. Це фактично перебудування шкіри із середини, дійсне вирішення проблеми, а не її маскування. Бо шкіра – це орган, що активно взаємодіє із імунною, ендокринною та нервовими системами нашого організму. Це маркер гармонійної та ефективної роботи всіх систем організму. Тому краса і здоров’я тісно пов’язані сьогодні.  

В колі уваги опинилися моменти про сучасні пілінг-системи, можливості кислот, тактика підбору та поєднання. Серед розглядуваних питань: поняття хімічного пілінгу, форми та сервісні підходи до вибору пілінгів, основи та кислоти, поняття рН та рК, базові основи хімії шкіри, абсолютні та відносні протипоказання, передпілінгова підготовка та пост-догляд, хімічний склад пілінгів та класифікація сонцезахисних засобів та їх вибір під час роботи з хімічними пілінгами.

Крім цього, учасники семінару ознайомились із особливостями пілінгів І та ІІ рівня системи бустерних ресурсурфейсерів Grand Peel System та спостерігали демонстрацію поєднаного пілінг-протоколу ліфтинг та сяйво FULL FACE- пілінги INSTA LOOK з кораловим пілінгом для губ «Французький поцілунок» та блакитним ретинолом Lana Blue.

Анна Фунікова поділилася важливими моментами тонкощів роботи з ретинолом, YELLOW PEEL, ТСА та МСА, фенолом та особливостями роботи в переорбітальній та інтимній зоні. В колі уваги опинилися питання, що стосуються таких тем: особливості періоду реабілітації, механізми регенерації шкіри. Роль препаратів для домашнього догляду у безпечному та комфортному відновленні шкіри, основні причини розвитку ускладнень, профілактика ускладнень та їх лікування тощо. 

Крім того, під час семінару тренер компанії SMART4DERMA, косметолог Катерина Кривцун провела бесіди на теми “Зручна” космецевтика SMART4DERMA, унікальні продукти для вдосконалення шкіри від клітини до клітини” та “Передова оксигенуюча ферментотерапія 2 в 1 ENZYME -OXY SYSTEM – нові можливості для ліфтингу, корекції акне та підвищення імунітету шкіри”.  Також були продемонстровані процедури ферментотерапії лою ліфтингу та омолодження «Золоті водорості».

Учасники інтенсиву отримали досвід від топ-коуча Анни Фунікової з перших вуст, продукцію для роботи від SMART4DERMA, сертифікати, корисне спілкування з іншими учасниками інтенсиву та 6 годин унікальної практики. Це стало черговим етапом потужного професійного зростання для тих, хто працює в сфері косметології. 

Від Савенко Ірина

Савенко Ірина - головний редактор 1-го блог-журналу LuckyUkraine, журналіст, фоторепортер.