Національна академія мистецтва та науки звукозапису оголосила претендентів на музичну премію «Греммі». Переможців та переможниць оголосять 31 січня 2022 року.

Серед претендентів та претенденток за звання найкращого кліпу року – відео Montero американського репера Lil Nas X, зняте українською режисеркою Танею Муїньо.

Кліп знято за біблійними мотивами, в якому співак представлений у ролі Єви. Його спокушає змій, після чого він потрапляє у пекло і продовжує танцювати на колінах у сатани. Відео на пісню Montero репер присвятив прийняттю себе та своїй сексуальности, бо у 2019 році Lil Nas X здійснив камінг-аут.

Зараз ролик налічує понад 395 мільйонів переглядів на ютубі.

Таня Муїньо – українська кліпмейкерка, дизайнерка, стилістка, фотографиня і режисерка. Її батько за національністю – кубинець. У 80-их він приїхав в Одесу по обміну й залишився тут, одружившись на українці. 

Також вона відома своїми кліпами для таких виконавців як MONATIK, «Время и Стекло», Кетті Перрі, Post Malone,The Weeknd, Cardi B, Lil Nas X, NK (Настя Каменских), Мішель Андраде, «Скриптоніт» та ін.

Від Олеся Тарасенко

Олеся Тарасенко - засновниця 1-го блог журналу України LuckyUkraine, голова Клубу успішних жінок - Київ, ведуча на АллатраТВ, організатор проектів культурної, соціальної та благодійної направленості. Увійшла у Національний рейтинг «ТОП 100 видатних жінок Київщини» в 2019 та 2020 роках, до Всеукраїнського рейтингу «Успішні жінки України», нагороджена в I та ІІ Національних преміях «Найкраща українка в професії» (маркетолог), в Всеукраїнській премії «МамаWOW” в 2019 та 2020 роках, в премії ТОП 50 «Lady summer 2020”, в премії Celebrity Awards (маркетолог). Нагороджена орденом «За розбудову України».