23 травня в Києві відбудеться 3-тя офіційна церемонія нагородження ТОП-100 ВИДАТНИХ ЖІНОК КИЇВЩИНИ-2021.

Це проект про відомих українок, які досягли неймовірних результатів у різних сферах культурного, мистецького, суспільно-політичного життя нашої країни. Сучасна жінка здатна приймати важливі рішення, що впливають на суспільство, бізнес та культурне життя України.  

 Найкращі‌ ‌та‌ ‌найдостойніші‌ ‌представники‌ ‌сфери‌ ‌державної‌ ‌служби,‌ ‌моди,‌ ‌бізнесу‌ ‌та‌ ‌мистецтва‌ ‌отримають‌ ‌свої‌ ‌почесні‌ ‌нагороди.‌ ‌Адже‌  ‌щоденна‌ ‌праця,‌ ‌творчі‌ ‌здобутки‌ ‌та‌ ‌підкорення‌ ‌професійних‌ ‌вершин‌ ‌не‌ ‌повинні‌ залишатися‌ ‌непоміченими.‌

Завдяки таким жінкам наше суспільство змінюється на краще. Адже успіх України – це успіх її громадян, які добре роблять свою справу. Також подія демонструє гарний приклад та стимулює інших до реалізації  власних задач та цілей.    

На думку організатора події, Олесі Тарасенко, засновниці 1-го блог-журналу LuckyUkraine, ведучої на міжнародному телеканалі Аллатра ТВ, голови клубу Успішних Жінок – Київ 2021, “ці жінки створюють наше майбутнє. Вони є найкреативнішими представниками сучасної української еліти. Їх праця здатна вести нас у майбутнє”.

Спів-організатор премії Лілія Олійник, зазначає: «Ці жінки надзвичайні. Вони досягли успіху і діляться із нами секретами своєї успішної кар’єри. Вони мотивують себе і свої оточення на досягнення найвищих результатів».

Лауреати проекту “ТОП-100 ВИДАТНИХ ЖІНОК КИЇВЩИНИ 2021” увійдуть до другого масштабного Національного рейтингу “ТОП-1000 ЖІНОК УКРАЇНИ”. Номінаційна Колегія Національного рейтингу визнання “ТОП-100 ЖІНОК УКРАЇНИ” на чолі з Експертною Радою “Європейського Бюро Розвитку Бізнесу” розглядають кожну кандидатуру.

На заході переможниць прийдуть привітати відомі виконавці.

Гостями події стануть найвідоміші представники різних сфер суспільноїх діяльності – державної влади, дипломатії, бізнесу, меценатства, політики, спорту, культури та мистецтва. Це творча та інтелектуальна еліта – лідери у своїх сферах розвитку, це професіонали своєї справи, які власним прикладом показують, що успішний розвиток в Україні можливий за будь-яких умов. 

Партнери церемонії:

Медійні партнери:

ТВ: 33 канал, АллатРа ТВ

Журнали та онлайн-видання: МамаWOW, LuckyUkraine, журнал Podium real

Фотозвіти від кращих фотографів Києва.

Дресс-код церемонії: Creative Black Tie

Для подання своєї кандидатури або кандидатури гідної цієї відзнаки жінки в одну з номінацій проекту визнання “ТОП-100 ВИДАТНИХ ЖІНОК КИЇВЩИНИ 2021” заповніть форму:

https://forms.gle/9tM8eLern4o4yE3m6

З приводу співпраці та партнерства звертайтеся до директорки Клуб Успішних Жінок – Київ:

Олеся Тарасенко +38 050 130 63 44

Лілія Олійник +38 067 466 03 54

Акредитація ЗМІ: Савенко Ірина  +38 063 976 29 49

ВХІД СУВОРО ЗА СПИСКАМИ НОМІНАНТІВ!

ЗМІ ВХІД ЗА СПИСКАМИ! 

Від Савенко Ірина

Савенко Ірина - головний редактор 1-го блог-журналу LuckyUkraine, журналіст, фоторепортер.