Фронтмен гурту СКАЙ, Олег Собчук, написав для свого сина Арсена пісню “Ти доб’єшся сам” до його Дня Народження. 5 червня 2021 року Арсенчику виповнилося 12 років.

За словами виконавця ця пісня має дуже сильну мотиваційну енергетику, адже вона народилась під час бігу на далекі дистанції і має всі шанси потрапити в улюблені плейлисти спортсменів, батьків, дітей та усіх людей, котрі прагнуть досягати поставлених цілей та робити цей світ кращим!

“Цю пісню я дарую тобі, мій синочок! Вона допоможе тобі здійснити свої мрії та досягнути поставлених цілей у житті. І коли тобі буде важко, вона підніме тебе і додасть сил. Ти всього доб’єшся САМ! Головне хотіти і не здаватися! Вір у себе! Вдосконалюйся! З радістю роби кращим себе і світ навколо! Радій життю! З Днем Народження тебе, мій синочок! Люблю тебе і поважаю! Будь здоровенький і щасливенький! Ти всього доб’єшся САМ! Вірю в тебе! P.S. Твій Тато”, – зворушливо прокоментував Олег Собчук.


Нагадаємо, що пісня “Ти доб’єшся сам” вийшла напередодні великого велотуру “НЕзалежний”, в якому Олег Собчук стане першим українським артистом, що проїде через всю Україну на велосипеді з метою популяризації здорового способу життя під час пандемії! Тур розпочнеться вже 8 червня та охопить 20 днів, 18 міст та 2151 кілометр на велосипеді.


Дивитись кліп “Ти доб’єшься сам”: https://youtu.be/Bc0oWHd2zUs

Від Савенко Ірина

Савенко Ірина - головний редактор 1-го блог-журналу LuckyUkraine, журналіст, фоторепортер.