ТЕОНА КОНТРІДЗЕ ВЛАШТУВАЛА СПРАВЖНІЙ ФУРОР ДЛЯ КИЯН

Неймовірна енергія артистки, любляча та активна публіка, тисячі сторіз та постів з концерту, шикарні букети квітів та подарунки, понад п’ять тисяч глядачів онлайн з різних країн, дві з половиною години музики та найрізноманітніших життєвих історій – це все про концерт Теони Контрідзе, який пройшов у Києві!

У столиці успішно відбувся перший великий концерт грузинської джазової діви Теони Контрідзе! Серед глядачів було багато публічних людей: телеведучі Соломія Вітвицька та Надія Матвєєва, Слава Соломко та Олена Філонова, Костянтин Гнатенко, співачки Софія Єгорова та Анна Трінчер, а також Артур Боссо, Оксана Стебельська та Ольга Нека, Міс Україна та захисниця прав жінок Вероніка Дідусенко, психологи Наталія Холоденко та Марина Романенко, продюсери Яна Прядко та Денис Буданцев, ілюзіоніст Сергій Савка та інші.

Теоні Контрідзе вдалося встановити неймовірний контакт із публікою, вона розповідала історії з життя та ділилася своїми думками. Це був, мабуть, один із найенергетичніше наповнених концертів, коли вже з перших пісень всі глядачі у залі співали в унісон з Теоною, а потім і зовсім партер перетворився на танцмайданчик!

– Любий мій Київ, кохана наша Україна! Дякую всім і кожному, від імені всього нашого колективу. Відчуваю абсолютну любов до вас. Не вистачить слів, щоб описати це почуття глибинного спокою та щастя. Це було більше ніж музика, більше ніж кабаре, більше ніж концерт. Дякую вам, дякую, мої дорогі! Ми пробралися до вас, це сталося… І наш роман більше не зупинити нікому та нічому. – сказала про київський концерт Теона Контрідзе.

Якоїсь миті Теона зняла свої блискучі туфлі та почала танцювати на сцені босою! Це ще більше завело глядачів.

Публіка була дуже здивована, коли Теона представила онука першого виконавця пісні «Чорнобривці», українського оперного та естрадного співака Костянтина Огнєвого – саксофоніста Костянтина Саф’янова, який працює у колективі співачки. Музикант зіграв «Чорнобривці» на саксофоні – мелодійне звучання нової інтерпретації пісні підкорило слухачів до сліз.

Для київського концерту Теона обрала дві яскраві блискучі сукні, кожна з яких важить близько п’яти кілограмів! Контрідзе багато спілкувалася з публікою, приймала квіти та подарунки від шанувальників, робила компліменти глядачам. Співачка виконала пісні зі свого нового альбому «Анти хит». Зал та артистка були єдиним цілим. Коли Теона вирішила акапельно співати з публікою, у залі трапилася справжня магія – глядачі в унісон із неймовірною силою та найкрасивішою інтонацією повторювали все за артисткою.

– Я для себе відзначила особливість київської публіки – фантастичну музичність! Дивовижна ритмічна реакція, здатність заспівати будь-яку музичну смеху, яку я співала для повторення. Цікаво, що повторити ідеально і навіть періодично у два голоси. Наша особиста зустріч-знайомство з публікою пройшла пристрасно, сентиментально, пізнавально, любовно та по-дружньому.- із захопленням поділилася Теона.

 Артистка двічі виходила на біс! Контрідзе зізналася, що мріяла про таку зустріч з українською публікою і хоче, щоб уже незабаром відбулося продовження її концертів і в інших містах України, і у Києві також знову!

Від Савенко Ірина

Савенко Ірина - головний редактор 1-го блог-журналу LuckyUkraine, журналіст, фоторепортер.