Молода та амбіційна співачка презентувала відеороботу на пісню “Схованки”.

Нова пісня Vlada K про те, наскільки важливо живе спілкування і проведення часу в оточенні друзів, а не сидіння годинами в телефонах і соціальних мережах.

Сучасне покоління зовсім забуває про реальне життя, перетворюючи його на віртуальне… А карантин взагалі змусив нас ще більше адаптуватись під віртуальний світ.

Режисер кліпу Олексій Кучеренко, вдало зміг передати ідею пісні автором якої став Дмитро Сисоєв.

«Кліп Влади – нагадування про те, що життя яскраве і барвисте без гаджетів! У цій роботі ми показуємо ті самі контрасти – як було раніше, коли діти проводили багато часу на вулиці, грали із скакалкою, коли було багато живого спілкування  і сучасний світ з віртуальними розвагами. Нова робота співачки це як пігулка для усіх, яка примушує відкинути гаджети і почати жити на повну, а головне, живими справжніми емоціями!» – ділиться режисер.

«Я відношусь до покоління дітей з гаджетами в руках, але я неймовірно люблю живе спілкування і розваги поза віртуальним світом. Розумію, що інтернет і діджитал дуже важливі але така віртуалізація знищує головне – емоції, почуття і справжнє живе спілкування, ми немає цього допустити» – розповідаєVlada K.

Для кліпу були спеціально створені ексклюзивні образи, поставлена яскрава хореографія. Над роботою працювала велика команда справжніх професіоналів!

Зйомки тривали 2 дні і проходили на чотирьох різних локаціях міста Києва. Головні ролі в кліпі зіграли відомі тік-токери: Аrtemmihas, Аnya Timosh, Ника Паника, Kirealss, Mazuta_13 та інші.

Пісня та кліп доступні на всіх стрімінгових платформах.

Від Савенко Ірина

Савенко Ірина - головний редактор 1-го блог-журналу LuckyUkraine, журналіст, фоторепортер.