Співачка Uliana Royce представляє новий трек Drama Queen

Напередодні свого першого сольного концерту співачка і блогер Uliana Royce представляє новий трек Drama Queen, який вона записала у колаборації з саундпродюсером Kirill Levy. Уже рік вони працюють над новим альбомом, звучання і глибина якого – це абсолютно нова грань, як для творчості Уляни, так і для України у цілому. Якісна електронна поп музика, складні вокальні партії і смислова гра у текстах – ось про що цей альбом.

«Пісня Drama Queen не увійде в альбом, але сил стримувати в собі всю цю божевільну енергію більше немає і ми вирішили відкрити завісу і трохи познайомити вас з новою музикою та з абсолютно новоїю Uliana Royce. Сама Drama Queen – це, звичайно, пісня про кохання. Але про кохання театральне, понад чуттєве, іноді грайливе, аж до перегравання. Немає сенсу про нього говорити, але є сенс слухати», – коментує нову роботу співачка і блогер нового покоління.

Зазначимо, що перший сольний концерт Uliana Royce «Мои Правила» відбудеться вже 22 жовтня у Києві, у клубі Atlas. Для повного занурення в атмосферу концерту будуть використані світлові ефекти, ілюмінація та інші незвичайні спецефекти, а балет і діджей допоможуть глядачам відчути себе частиною «Правил Uliana Royce». Крім того, на концерті будуть представлені як впізнавані треки, так і абсолютно нові пісні, які увійдуть у майбутній альбом, стиль і звучання якого – це новий етап в житті артистки і в тому числі новий сингл Drama Queen.

Від Савенко Ірина

Савенко Ірина - головний редактор 1-го блог-журналу LuckyUkraine, журналіст, фоторепортер.