Вона молода і талановита, її шлях – це боротьба за життя, а її сила і віра – це приклад для багатьох. Співачка AMI презентує дебютну лірико-драматичну пісню “Пробач мені”.

Пісня “Пробач мені” – це особиста історія пронизана біллю та вибаченнями.

“Я пройшла занадто важкий шлях, боролась з хворобою, яка знищувала мене зсередини, боролась з самотністю і зрадою, я начебто повільно рухалась у прірву, але життя подарувало мені шанс. Коли я почула пісню “Пробач мені” яку написав для мене Андрій Осадчук я вперше зрозуміла як завинила перед собою. Я зрадила ту маленьку дівчинку всередині себе і ця пісня стала моєю сповіддю і мої пробаченням. Я впевнена, що вона відгукнеться в серцях багатьох людей” – ділиться AMI.

“Пробач мені” написав український автор Андрій Осадчук, відомий своєю співпрацею з багатьма топ зірками.

«Коли ти починаєш співпрацю з людиною, що пройшла через подібне — з’являється бажання не просто написати пісню, а написати історію, в якій є продовження. Наша історія  про розкаяння, пробачення, кохання і, саме головне, вона про життя. «За великим дощем буде літо», і в випадку AMI, нехай ці слова стануть пророчими» — ділиться  автор пісні.

“Музика рятувала мене в найважчі моменти мого життя і зараз я хочу поділитися нею з слухачем. Мені є що розповісти. І сьогоднішня прем’єра це лише початок великого шляху, я це точно знаю” – розповідає AMI.

Пісня “Пробач мені” вже доступна на всіх стрімінгових платформах.

Від Савенко Ірина

Савенко Ірина - головний редактор 1-го блог-журналу LuckyUkraine, журналіст, фоторепортер.