6 та 7 лютого Древній Київ Князівства Київська Русь («Парк Київська Русь») запрошує на «Кінно-трюковий вікенд». На гостей чекають кінні шоу, майстер-класи з древнього бойового мистецтва та з догляду за кіньми, смачні страви з багаття, слов’янські ігри, хороводи … І все це в справжньому середньовічному місті!

6 і 7 лютого жителі Князівства радо зустрінуть дорогих гостей біля в’їзних воріт і ані на хвилину не дадуть нудьгувати. У ці дні відвідувачі стануть активними учасниками дійства.

Як повідомили журналістам LuckyUkraine, на великому ристалищі Древнього Києва пройдуть кінні виступи за участю унікальних коней історичних порід. У тандемі з досвідченими вершниками-каскадерами ці прекрасні тварини вразять глядачів віртуозними роз’їздками.

Після виступів гостям розкажуть про походження порід, про їх особливості. Досвідчені інструктори проведуть відкриті майстер-класи з дресирування і з догляду за кіньми. Кожен відвідувач зможе підійти до коней, погладити їх, влаштувати яскраву фотосесію та навіть проїхати на них верхи або в екіпажі.

Родзинкою програми 6 і 7 лютого стане майстер-клас із кінно-лучної стрільби. Спортсмени-віртуози здивують влучною стрільбою з історичного лука верхи на коні на повному скаку. Це неймовірно складне завдання для учасників змагань, але в той же час, азартне і захоплююче видовище для глядачів!

* В програмі можливі зміни.

Древній Київ розташований в 45 хвилинах їзди від Києва сучасного – в Київській області, Обухівському районі, с. Копачів.

Деталі на сайті www.parkkyivrus.com

Від Савенко Ірина

Савенко Ірина - головний редактор 1-го блог-журналу LuckyUkraine, журналіст, фоторепортер.