Взимку на телеканалі СТБ відбудеться найочікуваніша прем’єра серіалу-екранізації історичного роману львівської письменниці Наталії Гурницької «Кава з кардамоном», головну роль у якому зіграла акторка театру та кіно Олена Лавренюк. 

Сьогодні автори серіалу показали перший тизер, який відразу вражає та провокує глядача своєю еротичністю, розкутістю та справжньою силою кохання. Історична драма буде доступна у двох форматах, більш відверту версію ви зможете побачити на YouTube.

Партнером Олени Лавренюк став польський секс-символ, актор Павло Делонг.

У центрі сюжету – розвиток грішних стосунків української дівчини Анни й одруженого польського шляхтича Адама. Глядачі мають змогу спостерігати, як виборюють своє щастя головні герої. Пристрасть та ніжність йдуть поруч протягом усієї сюжетної лінії.

Український кінематограф стає дедалі відвертішим, транслюючи без прикрас весь спектр інтимних стосунків. Глибина справжніх трепетних почуттів та естетика пікантних кадрів дозволяють поринути у часи забороненого кохання періоду революції 1848-1849 років. «Кава з кардамоном» – це перша історична драма з провокаційним еротичним підтекстом. Сама книга пронизана палкими почуттями, саме тому екранізація на сто відсотків передає емоцію читача.

«Це перший досвід зйомок в еротичних сценах у моєму житті, раніше ніколи не стикалася з таким. Річ не в надмірній консервативності, просто для мене сексуальні сцени обов’язково повинні мати сенс у розкритті характеру героя – це невід’ємна частина його портрета. Але бувають певні стрічки, в яких такі сцени просто недоречні. Додавати їх бездумно однозначно не варто, та в нас інша історія», – поділилася головна героїня серіалу Олена Лавренюк.

Історична атмосфера, переплетена з життєвими перипетіями головних героїв, уже привернула увагу кіноманів, а вашу?

Від Савенко Ірина

Савенко Ірина - головний редактор 1-го блог-журналу LuckyUkraine, журналіст, фоторепортер.