27 червня відбувся по-справжньому запальний концерт Олега Кензова на BAKKARA RIVER PARTY. Його хіти «Обстановка по кафу», «Отвечаю», «Папин бродяга» та інші підкорили серця мільйонів слухачів. Це саме та музика, під яку хочеться танцювати! Артист не залишає байдужим нікого, дивуючи чоловіків сенсом і душевністю, а дівчат – харизмою і голосом.
Дивіться фотозвіт із події.

Bakkara River Party 2021 – це новітній, БЕЗПЕЧНИЙ формат концертів з унікальною сценою посеред Дніпра. Для реалізації цих open-air були задіяні декілька десятків людей, привезені 40 тонн технічного обладнання і найбільша баржа в Україні. Фішкою вечірок стануть особисті глядацькі зали для гостей – усі охочі зможуть насолоджуватися концертами улюблених артистів з балконів комфортабельних номерів готелю Bakkara.


Щосуботи на сцені Bakkara River Party 2021 посеред Дніпра виступатимуть топові українські артисти та музичні гурти. Крім виступів улюблених артистів, всі відвідувачів чекає унікальна розважальна програма, красиві фотощони та спеціальні розіграші і сюрпризи.

Від Савенко Ірина

Савенко Ірина - головний редактор 1-го блог-журналу LuckyUkraine, журналіст, фоторепортер.