Новий концертний сезон BAKKARA RIVER PARTY у розпалі! Поки всі з нетерпінням концерту гурту «МАЧЕТЕ», який відбудеться 19 червня о 20:00, розповідаємо, як все пройшло цими вихідними. У суботу на сцені розважального комплексу Bakkara великий концерт відіграли легендарні «ЛЯПІС 98», родоначальники радикального шансону.

Музиканти виконали свої найкращі хіти, в тому числі: «Яблони», «Зеленоглазое такси», «Танцуй» і «Воины света». Публіка підспівувала артистам протягом усього концерту, ніхто не сидів на місці, танцюючи під улюблені треки. Перейнявшись атмосферою вечора, лідер і соліст гурту Сергій Міхалок ділився з публікою емоціями та розповідями з життя. А глядачі тепло зустрічали кожне його слово.

– Ми шалено вдячні, що ви всі прийшли на BAKKARA RIVER PARTY на наш концерт. Незважаючи на те, скільки заходів проходить паралельно в Києві, ви вибрали нас – і це дуже для нас важливо. Ми любимо та цінуємо кожного! – сказав зі сцени Сергій Міхалок.

Концерт гурту «ЛЯПІС 98» в рамках BAKKARA RIVER PARTY 2021 був дуже видовищним і не залишив байдужим нікого. Шоу пройшло в новому БЕЗПЕЧНОМУ форматі, аналогів якого не існує. Сцена була розташована на воді – просто посеред Дніпра, а глядацькі місця – на балконах комфортабельних номерів готелю. Артисти віддали всю свою енергію і позитив глядачам, і вони відплатили їм тим же.

– Коли мене запитують, як я себе почуваю, я завжди кажу: краще, ніж учора, але гірше, ніж завтра. Чого і вам усім бажаю! – звернувся до шанувальників Сергій Міхалок.

Bakkara River Party 2021 – історія про те, як поєднуються комфорт і гучні вечірки! Це новітній, БЕЗПЕЧНИЙ формат концертів з унікальною сценою посеред Дніпра. Для реалізації цих open-air були задіяні декілька десятків людей, привезені 40 тонн технічного обладнання і найбільша баржа в Україні. Фішкою вечірок стануть особисті глядацькі зали для гостей – усі охочі зможуть насолоджуватися концертами улюблених артистів з балконів комфортабельних номерів готелю Bakkara.

Щосуботи на сцені Bakkara River Party 2021 посеред Дніпра виступатимуть топові українські артисти та музичні гурти. Серед них: Сергій Михайлюк і оркестр «Ляпіс-98», «Мачете», Олег Кензов, Оля Полякова, DOROFEEVA, MONATIK, «НеАнгели», Тіна Кароль та багато інших. Крім виступів улюблених артистів, вас чекають:

  • кращі ведучі, аніматори та DJ;
  • можливість провести банкет або власний івент під час концерту;
  • розважальні програми для дітей і їхніх батьків;
  • спеціальні сюрпризи від партнерів проекту;
  • розіграші призів;
  • унікальні фотозони, краєвиди історичного Києва, заходи сонця на Дніпрі з шампанським і музикою.

Щоп’ятниці гості Bakkara River Party зможуть насолодитися унікальним театрально-цирковим DINNER-шоу WISH RIVER. Автори та режисери нової постановки, керівники Art Vision Production, зірки Cirque du Soleil Aurelia Cats і Viktor Kee реалізували амбітні надзавдання у цьому проекті. Це унікальний мікс фізичного театру, високого циркового мистецтва, перформансу від віртуозного музиканта Василя Попадюка та його гурту PapaDuke, сміливої хореографії, іскрометної комедії і приголомшливої магії у супроводі футуристичної графіки, піротехнічних і світлових спецефектів. Професійні акробати, еквілібристи, жонглери та повітряні гімнасти переносять глядача у захоплюючий світ ілюзій. Залишитися байдужим до цього шоу просто неможливо!

Від Савенко Ірина

Савенко Ірина - головний редактор 1-го блог-журналу LuckyUkraine, журналіст, фоторепортер.