Сезон спекотних літніх вечірок почався з концерту легендарного Гаріка Кричевського

У суботу, 29 травня, в готелі Bakkara в Києві пройшло грандіозне відкриття BAKKARA RIVER PARTY 2021, нового концертного сезону в унікальному форматі – на воді. Щосуботи, починаючи з цих вихідних, на сцені концертно-розважального комплексу виступатимуть найпопулярніші артисти українського шоу-бізнесу: Оля Полякова, MONATIK, Олег Кензов, Тіна Кароль, DOROFEEVA, Сергій Михайлюк і оркестр «Ляпіс-98», «Мачете» , «НеАнгели» та багато інших.

Низку зіркових концертів у рамках BAKKARA RIVER PARTY 2021 відкрив легендарний шансоньє Гарік Кричевський. Сцена була розташована просто посеред Дніпра, а глядацькі місця – в комфортабельних номерах готелю. Артист виступив із сольною програмою і виконав свої кращі хіти, в тому числі: «Киевлянка», «Поехали», «За Одессу Маму» та «Мой номер 245».

– У суботу ми відпрацювали концерт на крутецькому майданчику – BAKKARA RIVER PARTY 2021! Прекрасна публіка, драйвовий настрій і живий звук, – поділився враженнями Гарік Кричевський. – Сцена була розташована на Дніпрі, ми грали практично на воді, а гості спостерігали за нами з готельних номерів і фан-зони під відкритим небом. Посеред концерту почав капати дощик, але це нікого не злякало. Всі продовжили підспівувати й танцювати під улюблені треки. Мені дуже сподобалося! Сподіваюся, глядачам теж. І хочу нагадати: цього літа на сцені Bakkara пройде ще багато концертів зірок вітчизняної та зарубіжної естради. Буде дуже круто! Слідкуйте за рекламою, купуйте квитки та приходьте запалювати!

До речі, на концерті Гаріка Кричевського в рамках BAKKARA RIVER PARTY 2021 свій 48-й день народження відзначив Геннадій Вітер, відомий український співак і продюсер. Привітати зіркового іменинника прийшли його колеги та друзі-артисти. Серед гостей були помічені: Катерина Кухар та Олександр Стоянов, Михайло Поплавський, Сергій Писаренко, Камалія з чоловіком Мохаммадом Захуром, Маша Фокіна, Сергій Мироненко та Аліна Гросу, Юрій Великий і інші.

– Ми побували на дні народження Геннадія Вітера на BAKKARA RIVER PARTY 2021 і отримали нереальний заряд позитиву і драйву! – розповіла Катерина Кухар. – Атмосфера дуже дружня, весела, у всіх гостей хорошого настрій і неймовірний запал.

– І, звичайно, геніальний Гарік Кричевський! – додав чоловік балерини Олександр Стоянов. – Він прикрасив цей вечір своїм запальним концертом. Таке враження, що Bakkara поєднала два міста – Київ і Одесу. Ми по-справжньому кайфонули! Вечірка була наповнена позитивом і молодою, гарячою, щасливою атмосферою. Ми помолодшали років на 20! Повний ульот!

Ділячись враженнями про відкриття BAKKARA RIVER PARTY 2021, не зміг стримати емоцій і відомий телеведучий Сергій Писаренко:

– Гарік Кричевський абсолютно геніальний! Єдиний 100-відсотковий шансоньє в Україні! Тому прийти до нього на концерт не тільки задоволення, але й обов’язок. Мій обов’язок як друга та людини, яка любить шансон. Команда BAKKARA RIVER PARTY 2021 – величезні молодці! Зробили крутий концерт!

Довідка

Bakkara River Party 2021 – історія про те, як поєднуються комфорт і гучні вечірки! Це новітній, БЕЗПЕЧНИЙ формат концертів з унікальною сценою посеред Дніпра. Для реалізації цих open-air були задіяні декілька десятків людей, привезені 40 тонн технічного обладнання і найбільша баржа в Україні. Фішкою вечірок стануть особисті глядацькі зали для гостей – усі охочі зможуть насолоджуватися концертами улюблених артистів з балконів комфортабельних номерів готелю  Bakkara.

Від Савенко Ірина

Савенко Ірина - головний редактор 1-го блог-журналу LuckyUkraine, журналіст, фоторепортер.