Територія А Lucky Ukraine

Зимова містерія «Територія РіздвА»: вишукано по-українськи

Як часто ми чуємо надзвичайні історії про різдвяні чудеса?

Саме у зимові святкові вечори ми відчуваємо чарівну атмосферу, яка надихає творців писати, співати, зачаровуватися Україною.

Анжеліка Рудницька за підтримки Українського Культурного Фонду представляє:
Зимова містерія “Територія Різдва” – казковий концерт за участю відомих українських виконавців та симфонічного оркестру. Це синтез фольклорної, класичної та сучасної електронної музики. Це нове звучання добре відомих колядок та щедрівок в оригінальних аранжуваннях, створених спеціально для «Території РіздвА» композитором Євгеном Петриченком.

Анжеліка Рудницька, Катя Чілі, Олег Собчук, «GG ГуляйГород», фольк-студія «Правиця», Марина Одольська, «Шпилясті кобзарі», Іванна Пліш, Віталій Кириченко, Павло Табаков, Тоня Матвієнко, «Тhe вйо», Вікторія Васалатій, Валерій Харчишин, Арсен Мірзоян перетворяться на казкових героїв і прдарують вам незабутні емоції.

Ще одна візуальна родзинка проекту – оживлення унікальних художніх полотен «Український всесвіт» (авторка – Анжеліка Рудницька), які об’їздили з виставками десятки країн світу і тепер стануть героями Зимової Містерії.
«Територія РіздвА» «зазвучить» і жестовою мовою, тож разом з нами колядуватимуть і ті, хто чує серцем.

«Територія Різдва» — це неймовірні емоції. У ньому живуть традиції наших предків, радість, родинне тепло і дива, без яких неможливо уявити Різдво. Саме вони рухають нас любити і пізнавати світ і з теплом згадувати кожного року про історії попередніх років – з легкістю та сміхом!
Хай наша «Територія РіздвА» зігріє вас у зимові дні!

Прем‘єра шоу на YouTube-каналі «Територія А» 24 грудня.

Від Олеся Тарасенко

Олеся Тарасенко - засновниця 1-го блог журналу України LuckyUkraine, голова Клубу успішних жінок - Київ, ведуча на АллатраТВ, організатор проектів культурної, соціальної та благодійної направленості. Увійшла у Національний рейтинг «ТОП 100 видатних жінок Київщини» в 2019 та 2020 роках, до Всеукраїнського рейтингу «Успішні жінки України», нагороджена в I та ІІ Національних преміях «Найкраща українка в професії» (маркетолог), в Всеукраїнській премії «МамаWOW” в 2019 та 2020 роках, в премії ТОП 50 «Lady summer 2020”, в премії Celebrity Awards (маркетолог). Нагороджена орденом «За розбудову України».