У чернігівському драмтеатрі 18 грудня відгримів ювілейний XV гранд фінал Національного конкурсу краси «Княгиня України 2021».

Чернігів – славетне місто, про здобуття якого мріяли вельможні князі, литовці, поляки, росіяни і, навіть, кримські татари. Саме тут, в історичному місті, місті легенд та архітектури часів Київської Русі відбулося нагородження княгині України. Краса міста, чистота вулиць, освітлення, впорядкованість кожного куточка свідчить про те, що Чернігів має справжнього господаря, а викладена бруківка перед драмтеатром, ніби українська вишивка, свідчить про патріотизм міста, про любов до українського. Тут відчувається дух старого міста із присмаком сучасності, адже мер міста дбає про комфорт жителів завчасно, навіть товстий шар снігу не став на заваді ні роботі мешканців, ні транспорту, адже сучасна техніка з прибирання та посипання доріг виїхала вчасно та подбала про те, щоб звернень у травмпункти було якомога менше. Це той приклад, коли мер міста керує злагоджено та професійно.


У передсвятковий день на сцені за 10 титулів, корону переможниці та грошовий приз боролися 20 незрівнянних княгинь зі всієї України. Призовий фонд конкурсу 100000 грн. Національний конкурс краси «Княгиня України» – один із небагатьох, участь в якому абсолютно безкоштовна для учасниць. Оскільки конкурс є ювілейним, то рішенням оргкомітету було вирішено додати титул “Княгиня 15 річчя України”, його, за цьогорічними правилами, могла отримати як одна з фіналісток, так і переможниці попередніх років, які були запрошені на свято. У зв’язку з тим, що конкурс не проводився минулого року через корона вірус, одна із красунь отримала титул “Княгиня України 2020.


На мега фінал було запрошено 100 почесних гостей з Києва, Посол з Бельгії в Україні Алекс Ленартс, представники з Дубаю, народний депутат України П. Мельник та А. Стрихальський, О. Тарасенко – засновниця 1-го блог-журналу Lucky Ukraine, ведуча міжнародного каналу Creative Sosiety, виконавчий директор Всеукраїнської організації роботодавців санаторно-курортних закладів, Снітнікова Марія – «Місіс Іст Юроп 2021», кандидат юридичних наук, засновниця ГО «Агенція захисту прав медпрацівників та пацієнтів», Майшев Олександр – директор конкурсу «Княгиня України», телеведучий, продюсер конкурсу «Міс Всесвіт Україна» – Д. Церковний, який народився в Чернігові, Ковела Аліна – президент благодійного фонду «Краса на благо», чемпіонка України і Світу з бальних танців, «Міс Харків 2017», « Міс Київ 2018», Юлія Гершун – телеведуча, «Міс Всесвіт2018», яка одну з перших перемог отримала саме на конкурсі «Княгиня України», Луіс Дарина – власниця бренду DA.LU, Юлія Карпець –«Міс Західна Україна», «Віце-міс Європи 2020», Білик Катерина – з Черкас «Міс Принцеса України 2020»,комерційний директор «Вітал-Агро», О. Костенко – директор фітнес-клубу «Кіслород», Марія Петленко – «2 віце-міс Принцеса України 2021», Анна Стельмащук – «Міс Принцеса України 2021», Яніта Мушитська – директор модельного агентства «Defile Models’City», представник регіонального конкурсу краси «Княгиня України» в м. Чернігів, Катерина Майілі – «Княгиня України 2019», модель та актриса, володарка 6-ти українських та 5-ти світових титулів конкурсів краси, Христина Хомченко – 1 віце міс «Княгиня України», Ірма Мірошниченко – директор салону краси «Нефертіті», Дарина Дідковська і Віктор Цапок – засновники міжнародної жіночої спільноти Best Version, Гордієнко Ю.М.- Президент Міжнародної академії захисту прав людини, дипломат міжнародної місії ОБСЄ, генерал – майор, Академік МАК, Ірина Онопенко – засновниця художньої галереї, переможниця конкурсу «Жінка третього тисячоліття» за культурну інтеграцію молоді, Сашков Д. О. – організатор Чемпіонату України та Кубку світу зі спортивних танців, майстер спорту зі спортивних танців, генеральний продюсер конкурсу «Княгиня України», заслужений діяч України – О. Главацький, який на фіналі був нагороджений дипломом Міжнародної академії захисту прав людини послом з Бельгії за активну громадську діяльність та з нагоди 15-річчя конкурсу «Княгиня України».

На сцені драмтеатру вів сам конкурс неповторний Діма Коляденко, який на ювілейний конкурс приїхав зі своїм балетом. Відомі зірки вітчизняного шоу бізнесу, а саме: поп співачка, новий перспективний проект, успішна модель, володарка корон та престижних титулів на Міжнародних та Всеукраїнських конкурсах краси – Rina Ri, співачка Софія Єгорова, співачка ARTEANA- дівчина з яскравим волоссям, яка поєднує сучасні стилі електронної музики зі звучанням фольклорних національних інструментів , співачки АМІ та ЮЛА своїми хітами та яскравим шоу запалювали на цьогорічному національному конкурсі краси «Княгиня України» 2021. Море гумору та позитивного настрою глядачам дарували переможці Кубку Ліги Сміху комеді-шоу VIP Тернопіль. Зал щоразу вибухав сміхом та оплесками. Особлива подяка за досконало поставлені номери виходів дівчат хореографу Ю.Тодосієвій.


У боротьбі за головний приз конкурсу на дівчат очікувало кілька виходів, зокрема в дизайнерських платтях та купальниках, а також інтелектуальний конкурс із запитаннями від зіркового ведучого Діми Коляденка. Кожен охочий зміг задати красуням своє життєве питання, яке, своєю чергою, не мало стосуватись політики або релігії, бо «Княгиня України» – це перш за все свято краси.


А ось фінальне дефіле конкурсанток було незабутнім і розкішним завдяки спонсору конкурсу, а саме одному з кращих салонів весільних та вечірніх суконь Чернігова «Катаріна» і його прекрасної власниці Катерини Павленко, яка вже другий рік підкреслює витончену вроду учасниць елегантними та красивими сукнями. Усі дівчата отримали квіти, а також цінні подарунки від постійного партнера конкурсу ТМ «Сатурн». Глядачі в залі з нетерпінням чекали на переможниць конкурсу краси «Княгиня України»2021.

Призові місця розподілилися наступним чином:
Княгиня України 2021 стала В. Коробко з м. Чернігів, професійна модель агентства «Defile Models’City».
Княгиня України 2020 – І. Волошина (м. Рівне), знає 5 іноземних мов, диплом візажиста, закінчила школу журналістики, з 14 років працює в модельній сфері.
4 Віце Княгиня України 2021 – В. Котова (м. Черкаси), навчається в університеті « Ukraine» на факультеті філологія та масові комунікації, знає англійську та італійську, грає на фортепіано, займається стрільбою та верховою їздою.
3 Віце Княгиня України 2021 – В. Темна (м. Черкаси), навчається за спеціальністю «Дипломатія та міжнародне співробітництво»,займається моделінгом.
2 Віце Княгиня України 2021 – Ю. Ребенок (м. Чернігів), знає 5 мов, займається фітнесом, грає в теніс.
1 Віце Княгиня України 2021 – В. Козак (м. Вінниця), вчителька географії, любить подорожувати, захоплюється співом та танцями.
Княгиня Фото України 2021 – А. Ларіна (м. Київ), художниця, професійна модель,майстер спорту з художньої гімнастики.
Княгиня Глядацьких симпатій України 2021 – Ю. Ребенок (м. Чернігів), знає 5 мов, займається фітнесом, грає в теніс.
Княгиня Елегантність України 2021 – Н. Більська (м. Житомир), юрист, працює в Стамбулі моделлю.
Княгиня Алекс України 2021 – Карина Гавриленко (м. Одесса), засновник Vegas Model School, інспектор авіаційної безпеки.
Княгиня Чарівність України 2021 – Счастливцева Руфіна (м. Чернігів), власниця салону краси, політик
Княгиня Топ Модель України 2021 – Каміла Слюсаренко(м. Маріуполь), модель, працює закордоном.
Княгиня Топ України 2021 – Х. Ясінчук , переможниця конкурсу «Княгиня Покуття», кредитний фахівець.
Княгиня 15-річччя України – І. Онопенко, освіта – художня академія м. Києва, продовжує навчатися у цьому напрямку, учасниця різноманітних художніх виставок, її картини представлені в Україні, Італії, Греції, Литві, США.


Саме І. Онопенко в честь 15-річчя конкурсу «Княгиня України»2021 подарувала організаторам свою пречудову картину, дякуємо, за таку увагу, дуже раді, що відтепер і ми матимемо у своїй галереї такий витвір мистецтва.


Ми дякуємо, усім партнерам, які допомогли створити шоу краси в Чернігові, адже завдячуючи усім, нам вдалося зробити його красивим, гумористичним та наповненим щастям. Подяка власниці салону краси MON_AMI – Счастливцевій Ользі, за те, що довершили образи княгинь та підкреслили індивідуальність кожної учасниці. А талановиті дизайнери салону суконь «Катаріна» зробили кожну княгиню неповторною та особливою. Дякуємо, партнеру конкурсу краси «Княгиня України» мережі фітнес-клубів «KISLOROD». Дякуємо, за організацію проживання та частування смачними стравами готелю «Україна», як і за актову залу для повноцінної підготовки виступів княгинь.
Під час виступу продюсера конкурсу О. Главацького лунали бурхливі оплески, він підмітив, що в Чернігові найкрасивіші дівчата, а також привітав усіх з прийдешніми новорічними святами, та, на жаль, не повідомив, що наступного року конкурс знову пройде в Чернігові, глядачі були спантеличені, адже конкурс має свого глядача протягом 15 років, тому сподіваємося, усі питання буде вирішено та свято краси традиційно все ж відбудеться в древньому місті.


Генеральний спонсор конкурсу «Княгиня України» : Олександр Левицький – депутат обласної ради від «Слуга Народа», «Дубай нафта», український бренд «САТУРН», готель «Україна» – кращий в Чернігові заклад для відпочинку та роботи, салон краси «НЕФЕРТІТІ» в Чернігові ваш помічник в створенні ефектного образу і догляду за вашою красою, квіткова майстерня Флор Бутік- це гарнi квіткові композиції, даруйте радість квітами, івент агенство «ЕЛЕВЕНТ»- імперія вражень, салон вечірніх і весільних суконь ,,КАТАРИНА” допоможе підібрати образ, який підкреслить вашу красу і допоможе стати неймовірною на будь-якому святі, салон краси «MON_AMI»- ваш шлях до краси! Професіонали салону піклуються про вашу молодість і красу, Сергій Мушинський – офіційний фотограф конкурсу, оператор А. Міманса, модельне агентство « Дефіле Модел Сіті», імперія Фото Леоніда Найдюка, до речі, в списку «кращих фото світу» і «найвдаліших фото суперзірок» за версією фен- преси Франції, рекламне агентство «ГОЛД ФЬЮЧЕ»- «нет реклами круче!», Міжнародний проект «Созидательное общество»-масштабна платформа для об’єднання людей и побудови суспільства, де життя людини – це найвища цінність, Міжнародна Асоціація трансфера технологій. Об’єднує спеціалістів, інвесторів, стартапи і технології, ресторан “Сенатор” (місто Чернігів), ресторан “Гурама”( місто Київ).
Дуже важливі для нас для інформаційні партнери, дякуючи вам , наш конкурс з року в рік стає популярнішим!


LUCKYUKRAINE – це 1-й блог-журнал про цікаві події та цікавих людей. Кожен 5й захід в Україні відбувається за підтримки цієї команди. Близько двох років роботи в медіа-просторі, 30 партнерських ЗМІ, більше 300 успішно реалізованих проектів (від прес-конференцій, бізнес-зустрічей, соціальних та благодійних акцій до конкурсів малюнку, fashion-показів, премій).


Організатори конкурсу краси «Княгиня України» дякують: «Аллатра» ТВ, журналу « Нейм», телеканалам «Інтер», «33 канал», телерадіоагенство «НОВИЙ ЧЕРНІГІВ», телеканалу «Дитинець», телебаченню UA ЧЕРНІГІВ, чернігівській Медіа Групі «СИЄМДЖИ»,Національній Спілці журналістів України, виданню «ДЕСНЯНСЬКА ПРАВДА», журналу «БУМ», газеті «ЧЕРНІГІВСЬКІ ВІДОМОСТІ», газеті «7 ДНЕЙ», сайту«VIP 24», «ТАБЛОЇД» . «РУССКОЕ РАДІО», «РАДІО МЕЛОДІЯ», журнал «ПИПЛ», «Наше радіо», «ЛЮКС радіо», «ХІТ ФМ»
Інтернет-виданням: «Європейська країна», «Високий вал», «Свобода. ФМ», Час Чернігівський, Город Сі ЄН Юей. «Челайн»

Шановні княгині та князі, ось ще один рік минув та ми обрали двох переможниць «Княгиня України»2020 та 2021. Ні ковід, ні інші ситуації не стали нам на перешкоді на нашому шляху. Я дякую усім за підтримку:глядачам, партнерам, учасницям, меценатам, ви наповнюєте свято краси змістом, ви запалюєте в серцях любов, надихаєте працювати нас ще більше. В ці казкові новорічно-різдвяні дні бажаю всім нам миру, здоров’я, здоров’я, і ще раз здоров’я. Щоб новий рік приніс багато добрих моментів, виконання всіх бажань, сімейного тепла та гармонії!,- щиро, Ваш, О. Главацький!

Від Олеся Тарасенко

Олеся Тарасенко - засновниця 1-го блог журналу України LuckyUkraine, голова Клубу успішних жінок - Київ, ведуча на АллатраТВ, організатор проектів культурної, соціальної та благодійної направленості. Увійшла у Національний рейтинг «ТОП 100 видатних жінок Київщини» в 2019 та 2020 роках, до Всеукраїнського рейтингу «Успішні жінки України», нагороджена в I та ІІ Національних преміях «Найкраща українка в професії» (маркетолог), в Всеукраїнській премії «МамаWOW” в 2019 та 2020 роках, в премії ТОП 50 «Lady summer 2020”, в премії Celebrity Awards (маркетолог). Нагороджена орденом «За розбудову України».