В Києві відбудеться п’ятий ювілейний Junior Fashion Week

На подіум вийдуть 30 моделей від 1 до 30 років

З 22 по 24 жовтня в КВЦ Парковий відбудеться п’ятий ювілейний Junior Fashion Week, де  в перший день презентує колекцію дизайнера Олексія Залевського «НЕЗАЛЕЖНІ». На подіум вийдуть 30 моделей від 1 до 30 років. Колекцію, що представить 30 облич незалежності, Олексій Залевський створив саме для Junior Fashion Week в рекордно короткі строки – півтора місяці.

«За 30 років незалежності в Україні виросло ціле покоління нових, незалежних людей. Всі вони – різні, але поєднанні однією рисою – вони можуть бути вільними, розвиватись та досягати своїх цілей в нашій країні. Моя колекція про різноманітність та водночас про спільний культурний код, який може стати орієнтиром для молодих людей», – прокоментував Олексій Залевський свою колекцію.

Серед моделей показу – люди з інвалідністю, спортсмени, зірки шоу бізнесу, юні актори, талановиті діти та молодь. Кожен – символ України та історія сьогодення, яка вже завтра стане нашою спільною історією. Дизайнер виступає водночас і постановником свого шоу, відтак глядачів чекає епатажне та яскраве шоу – що є «візитівкою» Олексія Залевського. Всі учасники показу стануть героями фотосесії, яка в подальшому трансформується у фотовиставку.

Junior Fashion Week розпочнеться 22 жовтня з показу колекції «Берегиня», де глядачі побачать автентичне українське вбрання з різних регіонів України. А закриється 24 жовтня показом дизайнерки Вікторії Гресь. Загалом за три дні на Junior Fashion Week на гостей очікує 22 покази. Це насичений  тиждень моди, що представляє різноманіття сучасної моди від світових та українських брендів з актуальними колекціями для молоді.

«600 дітей-моделей, більше 20-ти українських та іноземних дизайнерів, в тому числі молодих, дитяча мода haute couture, вечірня, повсякденний та спортивний одяг, кращі бутіки столиці – все це очікує гостей на ювійлейному Junior Fashion Week. Кожен день ми заповнюємо також виступами відомих українських артистів, автограф-сесіями, художніми інсталяціями та виставками, інтерактивними програмами», говорить Наталя Коваленко, засновниця JFW.

Junior Fashion Week стане майданчиком для розвитку молоді та творчих талантів дизайнерів, художників, а також дасть можливість для якісного сімейного дозвілля та культурного збагачення під час інтерактивних програм. На всіх гостей заходу чекають виступи KALUSH, Anna Trincher, ДахаБраха, Razo та багато інших.


Ведучими заходу традиційно стануть – Григорій Решетник та Марися Горобець.

Зірковими гостями та учасниками стануть: Лілія Ребрик, Поліна Неня, Влад Яма, Анатолій Анатоліч, Геннадій Попенко, Тимур Мірошниченко, Дар’я Трегубова, В’ячеслав та Ірина Дюденко, Вікторія Тігіпко, Олеся Бацман, подружжя Андрія П’ятова, Камалія, Маргарита Січкарь, Маша Манюк, Олена Вінярська, Лана Кауфман та багато інших.

Від Савенко Ірина

Савенко Ірина - головний редактор 1-го блог-журналу LuckyUkraine, журналіст, фоторепортер.