В цей четвер, 22 липня на екрани кінотеатрів країни виходить українська повнометражна спортивна драма “Пульс”, заснована на реальній історії української спортсменки, Паралімпійської чемпіонки Оксани Ботурчук.

Як повідомили журналістам LuckyUkraine, юна українська легкоатлетка мріє потрапити на Олімпійські ігри, але внаслідок автомобільної аварії дівчина зазнає важких травм і майже втрачає зір. Проте вона не збирається здаватися та прагне довести: на шляху до справжньої мрії не існує перешкод.

Завдяки додатку Reface користувачі можуть підтримати історію Оксани та всіх спортсменів, та вставити своє обличчя в мотиваційне відео з кадрами з фільму. Як це працює:

  • завантажити додаток Reface
  • обрати відео “Пульс” на головній сторінці
  • зробити селфі чи обрати фото з галереї
  • дочекатись, поки Reface замінить обличчя
  • поділитись відео у свої соц мережах та нагадати друзям не пропустити прем’єру фільму

“Reface мав неймовірний досвід співпраці з Amazon Prime, Universal та світовими зірками. Втім вся наша команда пишається Україною, ми вболіваємо за національних спортсменів, й дуже раді підтримати українську кіноіндустрію. Особливо напередодні старту Олімпійських ігор у Токіо хотіли, щоб завдяки нашій технології якомога більше почули нереальну історію незламної паралімпійки. Певен, вона надихає багато не зупинятись на досягнутому”, – Діма Швець, СЕО Reface, про співпрацю.

“Ми щиро дякуємо нашим колегам із Reface за партнерство. Приємно, що це є одним із перших кейсів співпраці між українським сучасним технологічним стартапом та українським кінофільмом. Ми сподіваємось, що ця колаборація приверне додаткову увагу до нашої стрічки “Пульс”, а подібні партнерські історії будуть працювати і в майбутньому. Також мені здається, що аудиторії фільму та додатку відчутно перетинаються, що може призвести до ефективного партнерства та синергії”, – Єгор Олесов, продюсер стрічки “Пульс”

Це не перша колаборація українського стартапу: нещодавно Reface підтримав український фільм “Вусатий Фанк”, а також оживив київські мурали до дня міста. 22 липня додаток починає активну підтримку національної збірної на Олімпійських іграх, підготувавши серію відео з атлетами, у яких вони перевтілились у супергероїв кіно – Аквамена, Диво Жінку, Залізну Людину.

_____

Reface – один з найвідоміших українських додатків, який дозволяє за лічені секунди вставити своє селфі у відео із знаменитостями і не тільки. Створений у 2020 році cтартап визнаний додатком року за версією Google Play. У серпні Reface став номер один додатком в AppleStore, випередивши TikTok та Instagram. Додаток залучив $5.5M інвестицій від провідного венчурного фонду Andreessen Horowitz. Серед користувачів додатку такі зірки як Snoop Dogg, Miley Cyrus, Britney Spears, Justin Bieber, John Legend, Joe Rogan та інші.

«Пульс» – українська повнометражна спортивна драма режисера Сергія Чеботаренка, заснована на реальній історії української спортсменки, легкоатлетки, Паралімпійської чемпіонки 2008 року, п’ятикратної срібної та бронзової призерки літніх Паралімпійських ігор 2008, 2012 і 2016 років – Оксани Ботурчук.

Дистрибутори: Кіноманія і FILM.UA Distribution

Дата виходу: 22 липня 2021 року

Офіційний трейлер  https://www.youtube.com/watch?v=wOig9fG6vlI

Від Савенко Ірина

Савенко Ірина - головний редактор 1-го блог-журналу LuckyUkraine, журналіст, фоторепортер.