20 листопада 2021 року в одній із найяскравіших та затишних телестудій Києва на TV “Обозреватель” відбулася Monet Fashion Awards — церемонія нагородження найкращих дизайнерів та брендів України! 

Медіапартнером заходу Monet Fashion Awards 2021 виступив 1-й блог-журнал Lucky Ukraine.

На всіх присутніх чекала неповторна атмосфера, welcome drink, захоплююча шоу-програма, медійні персони  та яскраві дизайнерські покази.

У межах заходу нагороди отримали найкращі українські бренди, які відзначились у 2021 році. Також на подіумі пройшли покази найяскравіших та найцікавіших дизайнерів України, які вшановані нагородами за внесок у розвиток української моди!

Поціновувачі стилю та сучасної моди змогли насолодитися роботами самих творчих людей України: під час заходу пройшли не просто покази – це були незвичайні шоу-постановки нових колекцій відомих дизайнерів.

Серед номінованих дизайнерів Ганна Свиридова та бренд Sviridova_SV, керівник TopChildren – Вероніка Шепетько, Ірина Кисельова та бренд Chili Chili, Ірина Олоничева та бренд Kvitka тощо.

Ведучою церемонії Monet Fashion Awards 2021 стала Віталіна Савчук – телеведуча, професійна модель, обличчя реклами світових брендів, оскільки Karl Lagerfield, ZARINA, Richmond, директор модельної агенції Vita Models, володарка титулу “Miss Faces of the Planet 2021”

Зірковими гостями церемонії виступили співачки Катя Волкова та Dia.   

Чекайте вихід телепередачі в ефірі телеканалу “Обозреватель”.

Від Савенко Ірина

Савенко Ірина - головний редактор 1-го блог-журналу LuckyUkraine, журналіст, фоторепортер.