Український гурт МAХA презентує свій перший англомовний сингл «Paradise». Реліз першого міжнародного синглу має незвичну особливість, як для артистів українського шоу-бізнесу.

Гурт презентував сингл «Paradise» ексклюзивно для стрімінгової платформи Spotify. Вже зараз сингл отримав позитивний відгук та підтримку закордонних кураторів музичних плейлистів.

«Експерименти – це частина життя кожного з нас, чудовий спосіб вийти із зони комфорту та отримати нові емоції. Хтось вже робив TikTok-альбом, хтось NFT-релізи, але ми не чули, щоб хтось з українських артистів робив ексклюзивні прем’єри в Spotify. Тому, разом з нашою командою, вирішили спробувати та стати першими в Україні. Хочемо створювати не тільки цікавий музичний контент, але і підходити нестандартно до реалізації промо – головне не боятися почати», – коментує фронтвумен гурту, Марина Остапенко.

На підтримку «Paradise» гурт презентує відеороботу, яка доповнить музику візуальними образами. Разом з екранізацією МАХА відкриють трек для прослуховування й на інших музичних платформах.

Нагадаємо, свій крайній міні-альбом гурт МАХА презентував на початку грудня минулого року, тим самим зробивши підсумок свого наймістичнішого року. Вже цієї весни гурт планує відкрити себе по-новому, презентувавши акустичну версію ЕР «2020».

Сингл «Paradise» в Spotify:

Від Савенко Ірина

Савенко Ірина - головний редактор 1-го блог-журналу LuckyUkraine, журналіст, фоторепортер.