Гостем нового випуску проекту PRO:WIDER став режисер, кліпмейкер, креативний продюсер Герман Ненов. Саме він створив масштабні шоу «Номер Один» і «Королева Ночі» для Олі Полякової, зняв кліпи для Наталі Могилевської, Ірини Білик і Злати Огнєвич, ставив концертні номери для топових артистів на найбільших музичних премій країни, став головним режисером телешоу «Дивовижні люди» і новорічного концерту «Привіт, 20-ті». Досвідчені артисти часто приходять до Германа за свіжим поглядом на свою творчість, але ці розмови завжди залишаються за кадром.

Автор-виконавець і продюсер Влад Дарвін поспілкувався з Германом про український шоу-бізнес. Інтерв’юер запропонував Герману у рамках PRO:WIDER інтерактив: співрозмовники розіграли ситуації, в яких зірки вітчизняного шоу-бізнесу, які ще не працювали з Германом, звертаються до нього з різними запитами. 

Так режисер розповів, кому він міг би зняти кліп за 5000$, кому давно час кардинально змінити образ, а кому — до психолога. Поради від Германа отримали: Віталій Козловський, Руслана, Вадим Олійник, Гайтана, Анастасія Приходько, Міла Нітіч, М’ята й Оксана Білозір.

Дивитись інтерв’ю з Германом Неновим https://youtu.be/cNm_eYqiqsc

Герман прокоментував творчий підйом Міли Нітіч після її участі в шоу «Голос Країни»: «Вона пішла від Бебешко, як мінімум перестала співати шансон і почала шукати себе. І це дуже круто! У неї є певний потенціал, вокальні дані. З гарною командою цей пошук увінчається успіхом». До слова, кліп за 5 тис.дол. для артистки режисер знімати відмовився, але якби вдалося залучити спонсорів і збільшити бюджет, пропозицію розглянув би.

А екс-підопічного Наталії Могилевської, Вадима Олійника, Герман вважає поп-артистом з дуже великим потенціалом. «У нього тепла енергія, яка дуже розташовує до себе. Це дуже важливо для артиста. Для певної цільової аудиторії — це супер сильна сторона». Режисер теж вважає, що Вадим зможе випускати успішний комерційний поп-продукт, якщо поруч буде грамотна команда.

Також в інтерв’ю Владу Дарвіну Герман розповів, як він починав свою кар’єру без портфоліо, що потрібно зробити, щоб у вас повірила Оля Полякова, ексклюзивні подробиці про співпрацю з NK, Наталією Могилевською, Іриною Білик, кого з них слухає, а кого вважає сексуальної та чому його навчив Університет культури. Ще Ненов дав шанс глядачам і підписникам PRO:WIDER стати асистентом режисера в одному з його проектів. Умови конкурсу дізнайтеся з відео. Дивіться інтерв’ю з Германом Неновим на Ютуб-каналі PRO:WIDER!

Від Савенко Ірина

Савенко Ірина - головний редактор 1-го блог-журналу LuckyUkraine, журналіст, фоторепортер.